Αρχική InfoMommy Υγεία Η κινητή μονάδα μαστογράφου της Avon συνεχίζει τα ταξίδια της για δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες!

Η κινητή μονάδα μαστογράφου της Avon συνεχίζει τα ταξίδια της για δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες!

avon_mastografosΗ κινητή μονάδα μαστογράφου ξεκινά και πάλι τα ταξίδια της, μετά το σύντομο - απαραίτητο διάλειμμα που έκανε τον Αύγουστο. Το ξεκίνημα της σεζον θα βρει τη μονάδα στη Σύρο στις 10 Σεπτέμβρη και αμέσως μετά στην Τήνο και τη Μύκονο, όπου σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς θα πραγματοποιήσει δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες στις γυναίκες των νησιών. Το ταξίδι θα συνεχιστεί στην Αττική τον Οκτώβριο για λίγες ημέρες και μετά η μονάδα θα βρεθεί για όλη τη χρονιά σε χωριά και μικρές πόλεις που έχουν ανάγκη την ενημέρωση αλλά και την πολύτιμη αυτή εξέταση που σώζει ζωές.

nonameH Avon είναι παγκοσμίως, ο μεγαλύτερος εταιρικός υποστηρικτής της εκστρατείας ενάντια στον καρκίνο του μαστού, έχοντας συγκεντρώσει και αποδώσει έως σήμερα περισσότερα από 850 εκατομμύρια δολάρια για σκοπούς που αφορούν την εκστρατεία. Στην Ελλάδα, η Avon υποστηρίζει από το 2002 το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας. Τα έσοδα συγκεντρώνονται από τις πωλήσεις των "ροζ" προϊόντων, τα οποία πωλούνται μέσω των Αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα . Η κινητή μονάδα μαστογράφου αγοράστηκε το 2009 απο την εταιρία Καλλυντικών Avon και δωρίστηκε στην Ελληνική Αντικαρκινική εταιρία. Από τον Απρίλιο του 2010 που ξεκίνησε το ταξίδι της, χρηματοδοτείται αποκλειστικά απο την Avon. Έχει πραγματοποιησει συνολικά 16703 μαστογραφίες σε 148 περιοχές της Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.avoncosmetics.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.