Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Η κλεψιά: Παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό (31/3)

Η κλεψιά: Παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό (31/3)

BEX12.2013_AST.MAVROUDIS_out
Οι εκδόσεις Θερμαϊκός και ο Iανός θα  παρουσιάσουν το βιβλίο: Η κλεψιά του Αστέρη Ν. Μαυρουδή, την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 και ώρα 19:00, στον Ιανό.

Θα μιλήσουν οι:  Σμαράγδα Μανταδάκη λογοτέχνης‑Αναπληρώτρια  Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Τάσος Καλούτσας συγγραφέας και Τριαντάφυλλος Η. Κωτόπουλος ποιητής‑ Επίκουρος  Καθηγητής ελληνικής λογοτεχνίας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι: Δημήτρης Κοντός ηθοποιός Κ.Θ.Β.Ε., Δώρα Καραθανάση, ηθοποιός και Τίνα Γκαγκανά εκφωνήτρια ΕΡΤ. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Βασίλης Κασιούρας ούτι, Σάκης Ξενούδης κανονάκι, Ρία Ελληνίδου τραγούδι, Δημήτρης Θεοδωράκης βιολί. Συμμετέχει η Μικρασιατική Χορωδία Ουσάκ Ευκαρπίας.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

IANOS
Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη
2310.277.004


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.