Αρχική Infokids Υγεία Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ κοντά στα παιδιά των προσφύγων

Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ κοντά στα παιδιά των προσφύγων

01_09_2015 Κλιμάκιο της ΓΕΝΕΣΙΣ και του Ερυθρού Σταυρού μοιράζουν εφόδια σε πρόσφυγες

Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, μέλος του Ομίλου EUROMEDICA, ευαισθητοποιημένη από το δράμα των προσφύγων, κατόπιν απόφασης του Προέδρου κ. Φραγγίδη και του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Κόϊου, διέθεσε παιδικά γάλατα και μωρομάντηλα σε παιδιά προσφύγων.

Σε συνεργασία με το περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Κιλκίς, την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, μετέφερε γάλατα και μωρομάντηλα με ασθενοφόρο της Κλινικής και κλιμάκιο προσωπικού στα σύνορα, στην Ειδομένη και διένειμε τα εφόδια σε μητέρες και παιδιά, που με ένα χαμόγελο εξέφραζαν τις ευχαριστίες τους.

Οι πρόσφυγες συγκεντρώνονται σε μεγάλους αριθμούς σε αυτή την περιοχή, με τις συνθήκες παραμονής τους να είναι πραγματικά δύσκολες. Σε στιγμές όπως αυτές που ζούμε σήμερα, καλούμαστε όλοι να δείξουμε τον ανθρωπισμό μας, προσφέροντας ό,τι μπορεί να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.