Αρχική Infokids Υγεία «Η κόρη μου 6 ετών παραπονιέται ότι χτυπάει δυνατά η καρδιά της...»

«Η κόρη μου 6 ετών παραπονιέται ότι χτυπάει δυνατά η καρδιά της...»

Έχω μια κόρη 6 ετών κι εδώ και μια βδομάδα παρουσιάζει τα εξής συμπτώματα, πρώτα έκανε εμετό το πρωί για μια ημέρα, την επόμενη πονούσε η κοιλιά της κι έκανε διάρροια μόνο τα πρωινά πάλι, την επόμενη πονόλαιμο και μετά πυρετό. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι το πρωί που ξύπνησε μου παραπονέθηκε ότι χτυπάει η καρδιά της δυνατά. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω, ενώ κοιμάται πάλι ακούω την καρδούλα της δυνατά. Τι συμβαίνει, είναι από κάποια ίωση;

Απαντά ο παιδίατρος Αδάμος Χατζηπαναγής

Όταν ένα παιδί λέει ότι χτυπά η καρδούλα του δυνατά μπορεί απλά να σημαίνει ότι έχει ταχυκαρδία, αλλά αυτό μπορεί να δηλώνει και κάποια αρρυθμία (συνήθως λένε ότι φτερουγίζει η καρδιά τους). Ένα παιδί που έχει πυρετό είναι φυσιολογικό να έχει και ταχυκαρδία. Αν ενώ το παιδί σας δεν έχει πυρετό εξακολουθεί να έχει ταχυκαρδία, τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε άμεσα τον παιδίατρο σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.