Αρχική Ρωτήστε τον ειδικό «Η κόρη μου την ώρα που την ταΐζω, φτύνει το φαγητό της γελώντας...Τι λέτε να κάνω;»

«Η κόρη μου την ώρα που την ταΐζω, φτύνει το φαγητό της γελώντας...Τι λέτε να κάνω;»

baby-eating«Η κόρη μου την ώρα που την ταΐζω, φτύνει το φαγητό της γελώντας. Το κάνει για παιχνίδι κι εγώ πολλές φορές δεν κρατιέμαι και γελάω. Αλλά ωστόσο μ’ ενοχλεί γιατί λερώνει το χώρο και βέβαια, δεν τρώει όσο φαΐ πρέπει. Τι λέτε να κάνω;»

Απαντά ο παιδίατρος Γιάννης Καλούπης:

«Προφανώς η μικρή σας αντιλαμβάνεται ότι σας διασκεδάζει, ότι αυτό που κάνει είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα και η μαμά της το απολαμβάνει. Τα μικρά χαίρονται όταν καταφέρνουν να παράγουν αστείους ήχους αλλά και κινήσεις. Ακόμη κι αν εσείς θυμώνετε, ξέρει ότι έχει κερδίσει ήδη την προσοχή σας. Μην ταράζεστε, μην κρυφογελάτε, μην υπομειδιάτε όταν η μικρή εκσφενδονίζει το φαΐ της. Η παντελής απουσία αντίδρασής σας θα επιφέρει απουσία ικανοποίησης της μικρής, άρα θα βαρεθεί το κόλπο αυτό και θα σκεφτεί άλλο για να την προσέχετε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.