Αρχική Famous Parents Η κόρη του Απόστολου Γκλέτσου μεγάλωσε - Διαβάστε τι έγραψε η Βαλίσια για το κόμμα του μπαμπά της

Η κόρη του Απόστολου Γκλέτσου μεγάλωσε - Διαβάστε τι έγραψε η Βαλίσια για το κόμμα του μπαμπά της

i-kori-tou-proedrou-einai-pia-13wn-xronwn.w_lΟ Απόστολος Γκλέτσος είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για τη μοναχοκόρη του Βασιλική - Παρασκευή που τον στηρίζει σε κάθε του επιλογή. Η 12χρονη Βαλίσια, όπως την φωνάζουν φίλοι και συγγενείς, φαίνεται ένα ώριμο και κατασταλαγμένο παιδί που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πολιτική σκέψη και κοινωνιές ανησυχίες. Στο κείμενο που ακολουθεί θα δείτε τι αναφέρει η κόρη του δημάρχου Στυλίδας για την Τελεία, το πολιτικό κόμμα που ίδρυσε ο διάσημος μπαμπάς της τον Δεκέμβριο του 2014 και προσέλκυσε ααρκετούς ψηφοφόρους στις τελευταίες εκλογές.

kori-apo-gketsou

Δείτε το κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος:

«Μια καινούργια εποχή ξεκινάει. Νέοι δρόμοι νέες σχέσεις, νέα όνειρα ξεδιπλώνονται! Η αισιοδοξία παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι, πιο άνετοι ως άνθρωποι. Δεν ζούμε για να ζήσουμε αλλά για να υπηρετήσουμε τα υπέρτατα ιδανικά μας. Έχουμε προσδοκίες για το μέλλον. Καταλαβαίνουμε την ύπαρξη μας, μαθαίνουμε να ζούμε και όχι να μας ζούνε. Καταλαβαίνουμε τι διαφορά έχει το «εγώ» από το «εμείς». Αγαπάμε, μοιραζόμαστε, φροντίζουμε… Αλλάζουμε και μπορούμε να συνυπάρξουμε καλύτερα διότι πάνω από όλα είμαστε ο εαυτός μας και όχι μια πλαστική ξεβαμμένη μάσκα. Αναζητούμε μια καλύτερη ζωή και με κόπο και δουλειά προσπαθούμε να την κατακτήσουμε. Παίρνουμε φώς από όλες τις πτυχές της ζωής μας και χτίζουμε όλο και κάτι μεγαλύτερο, όλο και κάτι καλύτερο…. Βρίσκουμε τρόπους να ανοικοδομήσουμε τα κατεστραμμένα και να τα κάνουμε καλύτερα. Ζούμε με υπερηφάνεια για αυτό που είμαστε και το καλλιεργούμε όσο περισσότερο μπορούμε. Βάζουμε μια τελεία στα παλιά και ξεκινάμε όχι νέα σειρά, όχι νέα παράγραφο αλλά νέο κείμενο.

Βασιλική- Παρασκευή Γκλέτσου
Μαθήτρια Α΄Γυμνασίου»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.