Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Η κρέμα νύχτας που θα σου χαρίσει χαρούμενες καλημέρες

Η κρέμα νύχτας που θα σου χαρίσει χαρούμενες καλημέρες

Πολλές είναι οι γυναίκες που αναζητούν με πραγματική αγωνία μια κρέμα επανορθωτική & καταπραϋντική για τη φροντίδα της νύχτας. Επειδή γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η δράση μιας καλής βραδινής κρέμας κατά τη διάρκεια του ύπνου, όχι μόνο για να δημιουργήσει τις κατάληλες συνθήκες ανάπλασης, αλλά και για να ανακουφίσει την επιδερμίδα από τους ερεθισμούς.

Ας δούμε ποια είναι η βασική ανάγκη
Ακόμα και μετά από έναν ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο, κάποιες γυναίκες παρατηρούν ότι το πρόσωπό τους δείχνει εξαντλημένο. Όλο και περισσότερες γυναίκες παραπονιούνται για ενοχλήσεις, όπως αίσθηση τσιμπήματος, τραβήγματος, φαγούρας, ερυθρότητας και ατονίας.

Γιατί υπάρχουν αυτές οι ενοχλήσεις;
Όταν κοιμόμαστε, η κυτταρική δραστηριότητα κορυφώνεται. Πρέπει να εξισορροπηθεί μια διπλή συσσώρευση:

Πλεόνασμα ελεύθερων ριζών
Για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και να εξουδετερώσουν τις εξωτερικές επιθέσεις που οδηγούν στην παραγωγή ελευθέρων ριζών, τα κύτταρα παράγουν αντιοξειδωτικά ένζυμα και μόρια, όπως βιταμίνη A, C και E. Όμως, στο ευαίσθητο ή και αλλεργικό δέρμα, που διαθέτει πιο ασθενή φραγμό και είναι εκ του φυσικού του πιο αντιδραστικό απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις, αυτή η διαδικασία επανόρθωσης δεν είναι επαρκής.

Η υπερπαραγωγή ισταμίνης που ενεργοποιεί τη φλεγμονή στο ευαίσθητο δέρμα 
Απέναντι στις επιθέσεις, η ανοσολογική απάντηση του δέρματος γίνεται μέσω των νευρικών κυττάρων που παράγουν ισταμίνη. Το αποτέλεσμα είναι συχνά ένα πλεόνασμα ισταμίνης που δημιουργεί ένα φλεγμονώδη καταρράκτη σε πλήρη δράση στη διάρκεια της νύχτας: το δέρμα εμφανίζει ερυθρότητα και αίσθηση καύσου ή κνησμού. Το αποτέλεσμα; Όταν οι γυναίκες ξυπνούν, ο ερεθισμός είναι πιο εμφανής από ποτέ.
Το πολύ ευαίσθητο δέρμα δεν είναι σε θέση να εξαλείψει πλήρως το πλεόνασμα των τοξινών που συσσωρεύονται στη διάρκεια της ημέρας, καθώς και τη σημαντική ποσότητα ισταμίνης που εκκρίνεται τη νύχτα. Η ελλιπής επανόρθωση αφήνει τα σημάδια της. Το δέρμα δείχνει εξαντλημένο.

Η λύση έρχεται με την TOLERIANE ULTRA OVERNIGHT
Διαβάστε τα οφέλη στο www.infowoman.gr

Lrp_TolerianeUltraNuit


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter