Αρχική InfoSchool Δημοτικό Η κυρα - Μάρω διδάσκει μουσική στους μαθητές του Δημοτικού στο Αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» (25/11)

Η κυρα - Μάρω διδάσκει μουσική στους μαθητές του Δημοτικού στο Αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» (25/11)

κυρα-ΜαρωΜια μοναδική εκπαιδευτική μουσικο-θεατρική παράσταση με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαθητές της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης, την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στις 10.30π.μ. στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84.

Η παράσταση είναι βασισμένη στο βιβλίο της μουσικο-παιδαγωγού Δέσποινας Ματθαιοπούλου με τίτλο «Η κυρα - Μάρω πάει στο Μεγάρο Μουσικής»και αποτελεί για τα παιδιά μία ξεχωριστή καλλιτεχνική εμπειρία, συνδυάζοντας με πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο τη μάθηση με το θέατρο και τη μουσική.Με πρωταγωνίστρια την κυρα - Μάρω, γνωστή από τους μύθους του Αισώπου, και μέσα από διαδραστικά μουσικοκινητικά παιχνίδια η παράσταση παρουσιάζει στους μικρούς θεατές τα όργανα της ορχήστρας.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Δώρα Λουίζου και Στέφανος Μπακάλης

Σκηνοθετική επιμέλεια: Νίκος Αμουντζάς

Μουσική διεύθυνση: Ανδρέας Τσελίκας

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιούν τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων για μαθητές του Δημοτικού με στόχο τη συμμετοχή τους σε διαδραστικές μουσικές εκδηλώσεις και την επαφή τους με τη μουσική, αλλά και τα όργανα που απαρτίζουν μία ορχήστρα.

Αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84:
Πειραιώς 100, Γκάζι


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter