Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Η  Laurence Ruet μας μαγεύει με τις δημιουργίες της! Δεν θα πιστεύετε ότι είναι κούκλες!

Η  Laurence Ruet μας μαγεύει με τις δημιουργίες της! Δεν θα πιστεύετε ότι είναι κούκλες!

1

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτά τα μικρά κορίτσια δεν είναι πραγματικά! Η  Γαλλίδα καλλιτέχνης Laurence Ruet δημιουργεί απίστευτα ζωντανές κούκλες χρησιμοποιώντας πολυμερικό πηλό.

2

Φτειάχνει με τόσες λεπτομέρειες το πρόσωπο και τα άκρα, όλα  ζωγραφισμένα με ακρυλικά χρώματα, που μόνο αν πλησιάσεις κοντά καταλαβαίνεις τι βλέπεις!  Δεν υπάρχει καλούπι, πράγμα το οποίο κάνει κάθε δημιουργία μοναδική και πρωτότυπη.

3

Οι δημιουργίες της έχουν ένα εύρος τιμών από € 450 έως € 480 για ένα μικρό έργο-7,87 ίντσες μωρό, 800 με 900 ευρώ για ένα κομμάτι ύψους 13,77 ίντσες, και 1250-1350 ευρώ για ένα ψηλό κορίτσι.

4

Μοναδική της σκέψη είναι να  απεικονίζει τα συναισθήματα των κούκλων με τα  παχουλά μάγουλα και τις φακίδες.

5

Έχει καταφέρει,  κάθε μικροσκοπική φιγούρα, να εκφράζει την προσωπικότητά της με ένα όμορφο, αλλά παράξενο τρόπο!

6

Απολαύστε τις!

79097217_o

Περισσότερες πληροφορίες εδώ!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.