Αρχική Famous Parents Η Madonna έστειλε bodyguard στο ραντεβού της κόρης της

Η Madonna έστειλε bodyguard στο ραντεβού της κόρης της

5000

Η Μαντόνα αποδεικνύεται ιδιαίτερα αυστηρή μητέρα, αντίθετα απ' ό,τι θα περίμενε κανείς από μία από τις πιο εκκεντρικές παρουσίες της μουσικής σκηνής. Σε ό,τι αφορά όμως την κόρη της παραμένει μια άκρως συντηρητική και προστατευτική μητέρα. Μάλιστα, σε τηλεοπτική εκπομπή όπου ήταν καλεσμένη, παραδέχτηκε ότι της είναι πολύ δύσκολο να βλέπει τη Λούρδη να βγαίνει ραντεβού.

Κάτι, που μάλλον δεν μπορεί να αποφύγει, αφού η Λούρδη μεγάλωσε, έκλεισε τα 16 και βγαίνει με τον 17χρονο ηθοποιό Τίμοθι Σαλαμέ. Και επειδή η ποπ σταρ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, ανέθεσε σε δικό της bodyguard να τους παρακολουθεί!

Άνθρωποι που έτυχε να είναι μάρτυρες σε κάποιο ραντεβού ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Η Μαντόνα έστειλε έναν... φουσκωτό να προσέχει τα παιδιά. Το ζευγάρι κάθισε σε ένα τραπέζι και ο bodyguard σε άλλο, όμως δεν πήρε τα μάτια του από πάνω τους. Ήταν και οι δύο προσεκτικοί με τις κινήσεις τους, ενώ ο Τίμοθι άγγιζε διακριτικά το χέρι της Λούρδης. Στο τέλος της βραδιάς, ο bodyguard τούς συνόδευσε πίσω στο αυτοκίνητο, όπου τους περίμενε ο σοφέρ».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.