Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Η Μαντάμα Μπαττερφλάι αποκαλύπτεται στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου (18/7)

Η Μαντάμα Μπαττερφλάι αποκαλύπτεται στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου (18/7)

Σχέδιο-αφίσας-Μαντάμα-Μπαττερφλάι-354x500Μια μουσική έκπληξη περιμένει τους κατοίκους της πόλης μας την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 20.00, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πρόβα της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της όπερας του Πουτσίνι, Μαντάμα Μπαττερφλάι, η οποία θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο στις 27, 28, 30 & 31 Ιουλίου, ο Μαέστρος Μύρων Μιχαηλίδης, οι Μουσικοί της Ορχήστρας και Μονωδοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση θα αφήσουν για λίγο τις κλειστές αίθουσες των προβών και θα βγουν στον πεζόδρομο της Δ. Αρεοπαγίτου - μια ανάσα από το Ηρώδειο, για μια ανοιχτή πρόβα έκπληξη στο πιο όμορφο σημείο της Αθήνας, μέσα στο ρυθμό και τους ήχους της πόλης. Μια δράση που εντάσσεται στην εξωστρεφή πολιτική της ΕΛΣ, με στόχο να φέρει τους κατοίκους, τους περαστικούς αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας σε επαφή με την πολυσύνθετη διαδικασία δημιουργίας μιας μεγάλης παραγωγής όπερας. Η πρόβα θα διαρκέσει μια ώρα και οι θεατές που θα βρεθούν στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν τη μελωδική μουσική του Πουτσίνι, να ακούσουν τις οδηγίες και τις υποδείξεις του Μαέστρου προς τους Μουσικούς και τους Μονωδούς, αλλά και να ζήσουν τη μαγική ατμόσφαιρα της προετοιμασίας μιας μεγάλης Ορχήστρας σε ένα εμβληματικό έργο του οπερατικού ρεπερτορίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.