Αρχική Νέα Η Μαντόνα πούλησε πίνακα για την εκπαίδευση κοριτσιών στο Αφγανιστάν

Η Μαντόνα πούλησε πίνακα για την εκπαίδευση κοριτσιών στο Αφγανιστάν

Lot-33-Leger-Trois-femmes1

7,6 εκατ. δολάρια παρέλαβε και αμέσως παραχώρησε το άλλοτε "Material Girl " για την εκπαίδευση κοριτσιών σε Αφγανιστάν και Πακιστάν. Ο πίνακας του ζωγράφου Φερνάν Λεζέ με τίτλο «Trois Femmes a la Table Rouge»
πωλήθηκε σε αγοραστή αγνώστων στοιχείων από τον οίκο Sotheby's.

H διάσημη τραγουδίστρια κατάφερε να τον πουλήσει προς 7,16 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την εκπαίδευσηκοριτσιών σε χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου, ανάμεσά τους το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει τον Απρίλιο ότι αγόρασε τον πίνακα το 1990 και ότι η πώλησή του θα συγκεράσσει τα δύο μεγάλα της πάθη. Το πάθος της για την τέχνη και το πάθος της για την εκαπίδευση. «Δεν μπορώ να δεχθώ ένα κόσμο όπου γυναίκες και κορίτσια τραυματίζονται, πυροβολούνται και σκοτώνονται είτε επειδή απλά πηγαίνουν στο σχολείο είτε επειδή διδάσκουν. Δεν έχουμε χρόνο να εφησυχαζόμαστε», είχε δηλώσει η Μαντόνα τον περασμένο μήνα. «Θέλω να ανταλλάξω κάτι πολύτιμο για την εκπαίδευση των κοριτσιών».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.