Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Η Μαρίζα Κωχ «…και πάλι από την αρχή» στο Λουτρό Αέρηδων (15, 22 & 29/6)

Η Μαρίζα Κωχ «…και πάλι από την αρχή» στο Λουτρό Αέρηδων (15, 22 & 29/6)

MARIZA AFISAsΗ Μαρίζα Κωχ υπόσχεται να κάνει τα καλοκαιρινά βράδια του Ιουνίου ομορφότερα και νοσταλγικότερα στην ταράτσα του Λουτρού των Αέρηδων στην Πλάκα, κάτω από το φως της Ακρόπολης, σε τραγούδια δικά της και περάσματα από τις μουσικές των άλλων. Η αγαπημένη δημιουργός για 3 βραδιές (15, 22 και 29 Ιουνίου) υπό τον τίτλο «…και πάλι από την αρχή» θα μας ταξιδέψει στα παλιά μουσικά της λημέρια με τη στήριξη του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης και του Σωματείου «Οι Φίλοι του ΜΕΛΤ». Το ραντεβού λοιπόν ορίζεται για τις 9 το βράδυ κι όλοι αξίζει να το παρακολουθήσουμε σε μια ατμόσφαιρα ιδανική.

kox2

Μαζί της, ο Γιώργος Σαλβάνος - πιάνο,  η Τζένη Ντούρου κρουστά – τραγούδι, η Κλεοπάτρα Βάγια - ταμπουρά και ο Ηλίας Βαμβακούσης, τραγούδι – ούτι.

ΤΟΠΟΣ: Λουτρό των Αέρηδων, Κυρρήστου 8, Πλάκα
ΧΡΟΝΟΣ: Σάββατο 15, 22, 29 Ιουνίου 2013
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.
Κρατήσεις θέσεων - Πληροφορίες: 210  32 44 340 (Καθημερινά, εκτός Τρίτης, 9.00 – 15.00)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.