Αρχική InfoMommy Νέα Η Mattel στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και χρηματοδοτεί την ανακαίνιση σπιτιού του οργανισμού στον Καρέα

Η Mattel στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και χρηματοδοτεί την ανακαίνιση σπιτιού του οργανισμού στον Καρέα

Η MATTEL και η Barbie, με γνώμονα τη δέσμευσή τους για προσφορά στην κοινωνία και ιδιαίτερα στη στήριξη μη προνομιούχων παιδιών, αγκαλιάζουν με συνέπεια και ευαισθησία τις δράσεις του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η MATTEL συνέβαλε στην ανακαίνιση ενός σπιτιού του οργανισμού στον Καρέα, όπου μεγαλώνουν 27 παιδιά, με χορηγία ύψους 25.000€, έχοντας σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών.

Στα 14 σπίτια του οργανισμού ζουν με σεβασμό, διακριτικότητα αλλά κυρίως με περίσσεια αγάπη και στοργή, εκατοντάδες παιδιά που κινδυνεύουν. Κύριο μέλημα του οργανισμού αποτελεί η αποφυγή ιδρυματοποίησης των παιδιών και βασικός στόχος η ομαλή και αξιοπρεπής επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο. Έτσι, μέσα από τη χορηγία αυτή, πραγματοποιείται μια προσπάθεια να γίνει το περιβάλλον στο οποίο ζουν τα παιδιά ακόμη πιο όμορφο. Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε από το Ίδρυμα Mattel Children’s Foundation, το οποίο ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί ανεξάρτητη φιλανθρωπική οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Από την ίδρυσή του, το Ίδρυμα Mattel Children’s Foundation έχει επικεντρώσει τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες σε ένα σημαντικό στόχο: τη βελτίωση της ζωής των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των παιδιών…


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter