Τα νέα στρώματα Media Strom μάς προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ύπνου

Η Media Strom παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά στρωμάτων Advance 4ης γενιάς, η οποία αναβαθμίστηκε για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ύπνου.

Τα τέσσερα εξελιγμένα στρώματα της σειράς Advance, που έχει κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών, Care, Feel, Touch και Live, προσφέρουν ακόμα πιο ξεκούραστο ύπνο, μεγαλύτερη άνεση και υπέροχο «αγκάλιασμα» του σώματος με υψηλής ποιότητας συστατικά.

Την επίσημη παρουσίαση της σειράς στρωμάτων Advance η οποία μεταμορφώθηκε, ανέλαβε η αγαπημένη τηλεοπτική παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε studio και το concept της παρέπεμπε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην αγορά, με περισσότερες από 250.000 πωλήσεις και 400.000 ευχαριστημένους καταναλωτές, η νέα γενιά στρωμάτων Advance, μετά την ανανέωσή της, χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη άνεση, στήριξη και υγιεινή.

Τα νέα συστήματα ανεξάρτητων ελατηρίων

Όλα τα στρώματα της νέας σειράς Advance υπόσχονται ξεκούραστο και χαλαρωτικό ύπνο χάρη στα εξελιγμένης τεχνολογίας συστήματα ανεξαρτήτων ελατηρίων (Pocket Spring Technology) και τις ενισχυμένες ζώνες στήριξης.

Τα συστήματα αυτά υποστηρίζουν κάθε διαφορετικό σωματότυπο, προσαρμόζονται στις καμπύλες του σώματος και περιορίζουν την αίσθηση της κίνησης του συντρόφου, σε περίπτωση που θέλει να αλλάξει θέση ή και να σηκωθεί από το στρώμα.

Η εξέλιξη της σειράς φέρνει ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα σε όλη την επιφάνεια των στρωμάτων με την εξελιγμένη περιμετρική στήριξη (Side Support Plus), ενώ την ίδια στιγμή «αγκαλιάζει» υπέροχα το σώμα χάρη στη χρήση πλεκτών υφασμάτων υψηλής ελαστικότητας, που επιτρέπουν την αρμονική λειτουργία όλων των συστατικών και τη μέγιστη απόδοσή τους.

Η υψηλή τεχνογνωσία και πολυετής εμπειρία της Media Strom συνδυάστηκαν για τον σχεδιασμό και την εξέλιξη της σειράς, διατηρώντας αδιαπραγμάτευτες αξίες την υγιεινή και την ασφάλεια που προσφέρεται σε όποιον ξαπλώνει σε ένα στρώμα Media Strom.

Άλλωστε πέρα από την αντιμικροβιακή επεξεργασία (sanitized) στο ύφασμα, η Media Strom παραμένει η μοναδική εταιρεία στρωμάτων στην Ελλάδα που διαθέτει και τη διεθνή πιστοποίηση ΟΕΚΟ TEX Standard 100 για ολόκληρο το στρώμα, διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη απουσία επιβλαβών ουσιών από αυτό.

Η σειρά Advance 4ης γενιάς με τα ανανεωμένα στρώματα Care, Feel, Touch και Live, σας περιμένει να την ανακαλύψετε με εξελιγμένη σχεδίαση και νέα εικόνα, για αναζωογονητικό ύπνο που χαρίζει μέρες γεμάτες ενέργεια, ό,τι ακριβώς αναζητούν όλοι όσοι θέλουν να κοιμούνται καλά και να ζουν καλύτερα την κάθε τους στιγμή.