Αρχική InfoMommy Υγεία Η Menarini Hellas αναβάθμισε το Περιφερειακό Ιατρείο στη Νίσυρο παρέχοντας ιατρικές εξετάσεις και υπηρεσίες

Η Menarini Hellas αναβάθμισε το Περιφερειακό Ιατρείο στη Νίσυρο παρέχοντας ιατρικές εξετάσεις και υπηρεσίες

Υποστηρίζοντας ένθερμα την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στην περίθαλψη, ανεξαρτήτως οικονομικών ή γεωγραφικών συνθηκών, η φαρμακευτική εταιρία Menarini Hellas συμμετείχε ως χορηγός για 11η χρονιά στον διάπλου προσφοράς της «Ομάδας Αιγαίου» στα ακριτικά νησιά. Στο φετινό 22ο Διάπλου, που πραγματοποιήθηκε το Μάιο, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων 10 απομακρυσμένων νησιών- και ειδικότερα σε ό,τι αφορά την ανεμπόδιστη πρόσβασή τους στην Υγεία, στην Παιδεία και τον Πολιτισμό-η Menarini Hellas αναβάθμισε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο στο Μανδράκι της Νισύρου, παρέχοντας ιατρικές εξετάσεις και υπηρεσίες, προκειμένου να αμβλυνθούν οι ανισότητες, τις οποίες αντιμετωπίζουν οι νησιωτικοί πληθυσμοί της πατρίδας μας.

Στην λιτή τελετή που οργανώθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της Νισύρου, έδωσε το «παρών» ως εκπρόσωπος της εταιρείας, ο κ. Μανώλης Μάκρας. Ο κ. Μάκρας τόνισε πως η κάλυψη των ιατρικών αναγκών του τοπικού πληθυσμού αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη Menarini Hellas και υπογράμμισε την δέσμευση της φαρμακευτικής εταιρίας να παραμείνει συνοδοιπόρος της «Ομάδας Αιγαίου» και να συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα το έργο της στα νησιά της «άγονης γραμμής». Από τη μεριά του, ο δήμαρχος της Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο της Menarini Hellas και την «Ομάδα Αιγαίου» για την σημαντική προσφορά τους στο ηφαιστειογενές νησί και επεσήμανε ότι η 6ετούς διάρκειας οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας έχει καταστήσει για τους νησιώτες ακόμα πιο δύσκολη την πρόσβαση σε υπηρεσίες περίθαλψης, που θα’ πρεπε να θεωρούνται αυτονόητες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.