Η Μέρκελ έκανε κοριτσάκι από την Παλαιστίνη να κλαίει με λυγμούς (βίντεο)

angie5Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, η οποία έχει προκαλέσει πλήθος αρνητικών αντιδράσεων στα social media με τη συμπεριφορά της απέναντι σε ένα κοριτσάκι από την Παλαιστίνη που βρισκόταν στο ίδιο πλατό.

Η μικρή Reem που με την οικογένεια της είναι πρόσφυγες στη Γερμανία, όταν άκουσε την καγκελάριο να λέει ότι δεν μπορεί να αποτρέψει την απέλασή τους, ξέσπασε σε λυγμούς. Το νεαρό κορίτσι έφτασε στη Γερμανία πριν τέσσερα χρόνια από έναν προσφυγικό καταυλισμό στο Λίβανο και θα μπορούσε να απελαθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή επειδή της έχει χορηγηθεί μόνο προσωρινό δικαίωμα ασύλου.

«Εφόσον δεν ξέρω πόσο καιρό μπορώ να μείνω εδώ, δεν ξέρω ποιο θα μπορούσε να είναι το μέλλον. Θέλω πραγματικά να σπουδάσω στη Γερμανία. Είναι άδικο να βλέπεις τους άλλους να απολαμβάνουν τη ζωή τους και να μην μπορείς να την απολαύσεις μαζί τους», ανέφερε σε άπταιστα γερμανικά.

Ωστόσο, η απάντηση της Άνγκελα Μέρκελ ήταν τόσο σκληρή, που η Reem δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της: «Το καταλαβαίνω, αλλά μερικές φορές η πολιτική είναι σκληρή. Είσαι πολύ καλός άνθρωπος, αλλά ξέρεις υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι σε στρατόπεδα Παλαιστινίων στο Λίβανο και αν τους πούμε μπορείς να έρθεις ή αν πούμε μπορείτε όλοι να έρθετε από την Αφρική, στο τέλος δεν θα μπορούμε να το διαχειριστούμε».

Δείτε το βίντεο: