Αρχική InfoSchool Λύκειο Η Microsoft «ξεχωρίζει» τρία ελληνικά σχολεία

Η Microsoft «ξεχωρίζει» τρία ελληνικά σχολεία

1f976364564fc81e2944e0fdcf33fda5H Ελληνογαλλική Σχολή «Άγιος Ιωσήφ» επιλέχθηκε για πρώτη φορά φέτος από την Microsoft ως Microsoft Showcase School 2014-2015, ενώ τα σχολεία Ελληνο-Αμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα εξελίσσονται δυναμικά στην αναγνώριση τους ως Microsoft Showcase Schools 2014-2015.

Ως σχολεία «Showcase», θα συνεργάζονται στενά με τη Microsoft για να ηγηθούν της καινοτομίας στην εκπαίδευση και να επικοινωνήσουν το όραμα ενός εκπαιδευτικού συστήματος με τη βοήθεια της τεχνολογίας. «Τα Microsoft Showcase Schools αποτελούν ελπιδοφόρα παραδείγματα για το πώς τα σχολεία χρησιμοποιούν mobile-first, cloud-first τεχνολογία ώστε να αυξήσουν την παραγωγικότητα των μαθητών και να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται στον εργασιακό χώρο» δήλωσε ο Anthony Salcito, Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Εκπαίδευσης στη Microsoft Corp.

Ως σχολεία “Showcase”, θα συνεργάζονται στενά με την Microsoft «για να ηγηθούν της καινοτομίας στην εκπαίδευση και να επικοινωνήσουν το όραμα ενός εκπαιδευτικού συστήματος με τη βοήθεια της τεχνολογίας». Η καθοδήγηση στις εκπαιδευτικές πρακτικές γίνεται από τα υπόλοιπα σχολεία που ανήκουν στην κοινότητα.

«Τα Microsoft Showcase Schools αποτελούν ελπιδοφόρα παραδείγματα για το πώς τα σχολεία mobile-first, cloud-first μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα των μαθητών και να αναπτύξουν τις δεξιότητες που θα χρειαστούν στο μέλλον στον εργασιακό χώρο» δήλωσε ο Anthony Salcito, αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Εκπαίδευσης στη Microsoft Corp. «Με την καινοτόμα χρήση της τεχνολογίας, τα σχολεία αυτά μεταμορφώνουν το εκπαιδευτικό περιβάλλον και προσφέρουν μια πιο προσωποποιημένη εκπαίδευση στους μαθητές, επιτρέποντας τους να κάνουν και να πετύχουν περισσότερα».

01

Σύμφωνα με την Microsoft, τα Showcase Schools αναγνωρίζονται σε παγκόσμια κλίμακα για την «καινοτόμα προσέγγιση τους προς τη νέα γενιά εργατικού δυναμικού». Στο πλαίσιο του προγράμματος της εταιρείας για την εκπαίδευση, απολαμβάνουν τα ακόλουθα οφέλη:

Συνεργασία με μια διεθνή ομάδα «ηγετών σκέψης»
Δωρεάν συνδρομή στη Microsoft IT Academy
Ειδικές τιμές στα έπιπλα SteelCase Education για σχολικές αίθουσες
Δυνατότητα να έχουν τουλάχιστον δύο μαθητές-πρέσβεις (από Γυμνάσιο/Λύκειο μόνο)
Ειδικούς εκπαιδευτικούς που δίνουν έμφαση στην καινοτομία και στηρίζουν το προσωπικό, τους συναδέλφους και τους μαθητές
Πρόσβαση των εκπαιδευτικών του σχολείου σε προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης στο εντός του σχολείου
Προσκλήσεις σε Διεθνή Περιφερειακά Φόρουμ και για το BETT (Λονδίνο ή Σιγκαπούρη)
Μηνιαία κοινοτικά σεμινάρια μέσω διαδικτύου (Webinars) και ομαδικές συζητήσεις στο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο της Microsoft, Yammer, αποκλειστικά για τα Showcase Schools
Υπογραφή για το email και welcome kit


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.