Αρχική InfoTeens Νέα Η Μικρή Άρκτος και ο Ιανός παρουσιάζουν: Νέοι δημιουργοί live όλο τον Φεβρουάριο

Η Μικρή Άρκτος και ο Ιανός παρουσιάζουν: Νέοι δημιουργοί live όλο τον Φεβρουάριο

4η ακρόαση

Πρόκειται για μια πρόταση του Παρασκευά Καρασούλου, η οποία θα υλοποιηθεί αυτόν το μήνα στον Ιανό, την αλυσίδα πολιτισμού, που σε συνεργασία με τη Μικρή Άρκτος θα παρουσιάσουν την πρώτη εμφάνιση δημιουργών και ερμηνευτών οι οποίοι ξεχώρισαν στην 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου, για τέσσερις παραστάσεις κάθε Παρασκευή όλο τον Φεβρουάριο στον Ιανό.
Δέκα χρόνια μετά την πολύ επιτυχημένη 2η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου (που ανέδειξε δημιουργούς και ερμηνευτές όπως ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, ο Ηλίας Βαμβακούσης, ο Δημήτρης Μαραμής, η Νατάσα Μποφίλιου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ζαχαρίας Καρούνη κ.α.) κάνει το ξεκίνημά της  στον ΙΑΝΟ η νέα γενιά δημιουργών και ερμηνευτών, η γενιά της 4ης Ακρόασης, με την ίδια χαρά, χάρη αλλά και  ελπίδα.

 
Πιστεύουμε πως το πλήθος και η ποιότητα του καλλιτεχνικού υλικού, δημιουργεί τις προϋποθέσεις συγκρότησης ενός νέου κύματος στην τέχνη του ελληνικού τραγουδιού, με πρωταγωνιστές νέους δημιουργούς και ερμηνευτές.
Όπως είναι γνωστό η 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου,  διοργανώθηκε το 2013 και διακρίθηκαν σ’ αυτήν σχεδόν 100 νέοι καλλιτέχνες (στιχουργοί, συνθέτες, τραγουδοποιοί, ερμηνευτές και ερμηνεύτριες).

Στις 5/2 κυκλοφόρησε από την Μικρή Άρκτο, το πρώτο cd single  το οποίο και περιλαμβάνει 5 τραγούδια με τις υπογραφές 5 νέων δημιουργών και 2 ερμηνευτριών, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν άλλα 6 cd single (ανά σαράντα ημέρες) με τραγούδια και ένας μεγάλος δίσκος με παιδικά τραγούδια στο τέλος του χρόνου.

 
Στις 7/2 στον Ιανό παρουσιάζονται σε  μια μουσική παράσταση δημιουργοί και  ερμηνευτές από το πρώτο και δεύτερο cd single  σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από καινούργια τραγούδια αλλά και τραγούδια αναφοράς, σε επιμέλεια και με  την υπογραφή του Παρασκευά Καρασούλου.

Στις παραστάσεις του Φεβρουαρίου συμμετέχουν
Οι δημιουργοί:  Γιάννης Βασιλόπουλος, Αντώνης Παπακωνσταντίνου, Σπύρος Παρασκευάκος
Οι τραγουδοποιοί: Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης και Γιώργος Μητρογιαννόπουλος
Οι ερμηνευτές:  Απόστολος Κίτσος,  Πολυξένη Καράκογλου, και Δήμητρα Σελεμίδου
Μαζί τους οι μουσικοί: Αντώνης Αρβανίτης μπάσο, Βασίλης Καραμπελόπουλος ντραμς, Σπύρος Λιβάνης ηλ. Κιθάρα.

Έναρξη παράστασης : 9.30 μ.μ.,  Είσοδος Δωρεάν με σειρά προσέλευσης
Πιστεύουμε, πως την υποστήριξη όλων μας αλλά και του καθένα ξεχωριστά στο εγχείρημα που προτείνουμε, την απαιτούν οι δυσκολίες των καιρών αλλά και η ομορφιά και η ποιότητα της πρότασής μας.

Παρασκευές 7, 14, 21 και 28 Φεβρουαρίου 2014
Είσοδος ελεύθερη.
Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo ianosradio.gr
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

IANOS

Σταδίου 24, τηλ. 210 3217810, www.ianos.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.