Αρχική Τηλεοπτικά Η Μικρή Γιατρός φοράει ξανά την ιατρική της ποδιά κι επιστρέφει στο Disney Junior (25/11)

Η Μικρή Γιατρός φοράει ξανά την ιατρική της ποδιά κι επιστρέφει στο Disney Junior (25/11)

Η τέταρτη σεζόν για την αγαπημένη γιατρό των παιχνιδιών, τη Μικρή Γιατρό, κάνει πρεμιέρα αυτό το μήνα στο Disney Junior!

Η γιατρός πήρε προαγωγή!

Η γιατρός έχει κάνει φοβερή δουλειά με το να φροντίζει τα άρρωστα παιχνίδια στο νοσοκομείο. Στην σειρά με καινούργιο τίτλο «Η Μικρή Γιατρός: Νοσοκομείο Παιχνιδιών», φοράει ξανά την ιατρική της ποδιά και είναι έτοιμη να γιατρέψει τα πληγωμένα παιχνίδια, πάντα φυσικά με τη βοήθεια των φίλων της.

Η σεζόν κάνει πρεμιέρα όχι με ένα, αλλά με δύο επεισόδια, με τίτλο «Ταξίδι στην Παιχνιδούπολη» την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 09:30. Αυτή τη φορά, μια έκπληξη περιμένει τη γιατρό και την παρέα της, αφού η γιαγιά τους πάει στην Παιχνιδούπολη, μια πόλη φτιαγμένη αποκλειστικά από λούτρινα παιχνίδια και η γιατρός είναι έτοιμη να αναλάβει το νοσοκομείο της πόλης.

«Η Μικρή Γιατρός: Νοσοκομείο Παιχνιδιών» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 09:30 στο Disney Junior!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.