Αρχική Νέα Η μικρή Σοφία Μος είναι πέντε ετών, πηγαίνει στο νηπιαγωγείο και διαβάζει 20 βιβλία την εβδομάδα!

Η μικρή Σοφία Μος είναι πέντε ετών, πηγαίνει στο νηπιαγωγείο και διαβάζει 20 βιβλία την εβδομάδα!

sofmos630

Σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί. Η Σοφία Μος είναι πέντε ετών, πηγαίνει στο νηπιαγωγείο και διαβάζει 20 βιβλία την εβδομάδα. Δηλαδή, περίπου 875 βιβλία το χρόνο!

Μαθήτρια στο νηπιαγωγείο T.S. Cooley Elementary School Magnet στην Lake Charles των ΗΠΑ μάλλον δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία της βιβλιοθήκης του σχολείου, αφού η τροφοδοδία της σε βιβλία δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς της.

Τι λέει η ίδια γι' αυτή της την αγάπη; «Απλώς μου αρέσει πολύ η ανάγνωση!».

Οι δάσκαλοί της αλλά και οι γονείς της αδυνατούν να εξηγήσουν αυτή την εμμονή της με το διάβασμα.

«Αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο για ένα παιδί του νηπιαγωγείου, να διαβάσει τόσο πολλά βιβλία σε έναν χρόνο. Πολύ ασυνήθιστο», αρκέστηκε να πει ο διευθυντής του σχολείου της μικρής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.