“Η μητέρα δεν έπαιρνε τα χρήματα της 12χρονης – Υπάρχουν και άλλα παιδιά θύματα”: Ο δικηγόρος Λύτρας ξεσπά

είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεαφανίδου ΑLPHA  ένας από τους δικηγόρους της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Ο δικηγόρος για ακόμη μια φορά υπεραμύνθηκε της αθωότητας της μητέρας και τόνισε ότι η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας χάρη και στο δικό της ρόλο.

«Δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας για κακοποίηση» υπογράμμισε μιλώντας στον Alpha και τόνισε ότι είναι πεπεισμένος πως «υπάρχει κύκλωμα».

«Δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, εξετάστηκαν στα πλαίσια που τα πήρε το Χαμόγελο του Παιδιού όχι σε σχέση με την υπόθεση. Το έκανε το Χαμόγελο επειδή τα πήρε στην αγκαλιά του» υπογράμμισε ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.

Δικηγ. μητέρας: Η μητέρα δεν έπαιρνε τα χρήματα του παιδιού

Θύμα του κυκλώματος δεν είναι μόνο η 12χρονη αλλά & άλλα παιδιά

Δεν ερευνήθηκαν από τις Αρχές τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας

«Κάποια στιγμή την οικογένεια είχαν επισκεφτεί κοινωνικοί λειτουργοί και η κατάθεση έχει να κάνει με αυτή την επίσκεψη» αποκάλύψε. «Δεν ρωτήθηκαν για τη μητέρα» είπε ο δικηγόρος της και απέκλεισε το ενδεχόμενο ερωτικής σχέσης μεταξύ του Ηλία Μίχου και της πελάτισσάς του.

«Έχουμε μια πολύ σοβαρή υπόθεση με πολύ βάθος. Είμαι πεπεισμένος ότι μιλάμε για κύκλωμα, πιστεύω πως υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα που ενδεχομένως οι οικογένειές τους φοβούνται να μιλήσουν» συμπλήρωσε.

Tι απαντά για το ενδεχόμενο ερωτικής σχέσης της μητέρας με τον Μίχο;

«Η απάντησή μου είναι ξεκάθαρα όχι», τόνισε στο TLive και την Τατιάνα Στεφανίδου ο δικηγόρος για πιθανή ερωτική σχέση της μητέρας με τον Ηλία Μίχο, που αναπαράγεται από διάφορα μέσα. «Έχει ερωτηθεί για αυτό το θέμα, το οποίο έχει εξαντληθεί. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο», εξήγησε ο Απόστολος Λύτρας

“ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ – ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ”

«Όσοι πείραξαν το παιδί μου. Όσοι έκαναν κακό στο κοριτσάκι μου να πιαστούν και να πληρώσουν», φέρεται ότι ανέφερε η 37χρονη μητέρα.

Η γυναίκα είναι απομονωμένη και προαυλίζεται ελάχιστα, μακριά από τις υπόλοιπες συγκρατούμενες. Υπενθυμίζεται κατά τον πρώτο προαυλισμός της σημειώθηκε ένταση με τις άλλες κρατούμενες, οι οποίες εκτόξευαν απειλές που είχαν στόχο τη μητέρα της 12χρονης, ενώ χαρακτηριστικά ακουγόταν η φράση «τι έκανες στο παιδί σου…».

Παράλληλα, η 37χρονη συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες, και όπως είχε τονίσει η ίδια στις πρώτες δηλώσεις της μέσα από τη φυλακή στο Mega: «Αναγνωρίζω την ευθύνη για το ότι έχασα τον έλεγχο ενός από τα οκτώ παιδιά μου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένοχη για αυτά που με κατηγορούν»

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ – ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Περιμένει από μέρα σε μέρα την απόφαση για το αίτημα αποφυλάκισης. Και ρωτάει συνεχώς για τα ανήλικα παιδιά της αλλά και τη 12χρονη με την οικογένεια της να εξακολουθεί να τη στηρίζει.

Την ίδια ώρα δρομολογείται η διαδικασία μετά από σχετικό αίτημα στην εισαγγελία τα ανήλικα παιδιά να πάνε από το χαμόγελο του παιδιού στη γιαγιά ενώ κάποια παιδιά έχει ζητήσει να φροντίσει και η θεία.

Ήδη η εισαγγελέας ανήλικων επέτρεψε τις επισκέψεις της γιαγιάς και της ενήλικης κόρης στο χαμόγελο ώστε να δουν τα παιδιά.

Διαβάστε επίσης

Ο υπερσύγχρονος βιοκλιματικός δημοτικός παιδικός σταθμός στην Πετρούπολη είναι στολίδι για την πόλη!

Χρειάζεται να δίνουμε στα παιδιά κάποιο συμπλήρωμα βιταμινών για ενδυνάμωση λόγω ιώσεων; Ο παιδίατρος απαντά

Πρόγραμμα επιμόρφωσης παιδαγωγών προσχολικής ηλικίας – Πώς θα συμμετάσχετε

“Τραγική η ανικανότητα και η υπεροψία των γιατρών”: Συγκλονίζει ο 42χρονος που έχασε γυναίκα και το αγέννητο μωρό τους