Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "Η μητριά με τη χρυσή καρδιά" συστήνεται στα παιδιά στο Οξυγόνο από το Μεταίχμιο (17/1)

"Η μητριά με τη χρυσή καρδιά" συστήνεται στα παιδιά στο Οξυγόνο από το Μεταίχμιο (17/1)

4503_566_zps8c8929c4Τα παιδιά ηλικίας 4 έως 7 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το βιβλίο "Η μητριά με τη χρυσή καρδιά" της Ελένης Σβορώνου, με την εμψυχώτρια Ρένα Αθανασοπούλου, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 10:30.

Πως θα σας φαινόταν να είχατε διπλή ζωή, δυο σπίτια, δυο δωμάτια, δυο οδοντόβουρτσες, δυο ζευγάρια πιτζάμες; Και κυρίως: άλλες χαρές, αγκαλιές και φιλιά πριν τον ύπνο με τη μαμά και άλλα τόσα με τον μπαμπά; Και αν κάποια ημέρα ο μπαμπάς σας εμφάνιζε μια κομψή κυρία με κόκκινα σγουρά μαλλιά που τη λέγανε όμως μητριά; Κακιά, θα πείτε και μην το αρνηθείτε! Ελάτε να ανοίξουμε όλοι μαζί την αγκαλιά μας μπροστά στη νέα σας φίλη, τη μητριά, που τελικά δεν είναι διόλου κακιά αλλά αντίθετα έχει χρυσή καρδιά!

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Είσοδος ελεύθερη.

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
2310.260.085


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.