Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Η μόδα αποκτά το δικό της Μουσείο – Οι απανταχού fashionistas ανυπομονούν να ξεναγηθούν στους χώρους του

Η μόδα αποκτά το δικό της Μουσείο – Οι απανταχού fashionistas ανυπομονούν να ξεναγηθούν στους χώρους του

MercedesBass-630x834Η μόδα αποκτά το δικό της μουσείο που ανοίγει τις πύλες του τον ερχόμενο Οκτώβριο στην πανεπιστημιούπολη του Savannah College of Art and Design της Ατλάντα. Σε μία έκταση περίπου 930 τετραγωνικών μέτρων το νέο μουσείο που γίνεται πραγματικότητα μετά από δεκατρία χρόνια, θα διαθέτει χώρους για συντήρηση, έρευνα και συζήτηση γύρω από τη μόδα. Ο χώρος θα αποτελείται από μια δημόσια γκαλερί, ένα εργαστήριο συντήρησης της μόδας, και μια βιβλιοθήκη πολυμέσων που θα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις ψηφιακές και κινηματογραφικές παρουσιάσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.