Αρχική InfoBaby Προτάσεις Αγοράς Η μοναδική προσφορά “My Beautiful Card” μόλις έφτασε στα καταστήματα Prénatal!

Η μοναδική προσφορά “My Beautiful Card” μόλις έφτασε στα καταστήματα Prénatal!

My Beautiful Card

Τα Prenatal είναι μία από τις πιο αγαπημένες μάρκες βρεφικών και παιδικών ιδών ένδυσης. Για το μήνα Μάρτιο, και συγκεκριμένα από 15 έως 30 Μαρτίου, οι κάτοχοι της Prénatal Card,  θα κερδίσουν το 20% των αγορών τους σε κουπόνια έκπτωσης, που θα μπορούν να εξοφλήσουν από 1 έως 20 Απριλίου σε οποιοδήποτε κατάστημα.
Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους κατόχους της Prénatal Card και μπορείς να την αποκτήσεις εντελώς δωρεάν, σε όλα τα καταστήματα και να  εξασφαλίσεις  μοναδικά προνόμια όπως συνάντηση για τη μαμά, άτοκες δόσεις, καρότσι αντικατάστασης.

Ένας υπέροχος κόσμος προνομίων περιμένει τις σημερινές και μέλλουσες μαμάδες, και τις συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια αυτής της υπέροχης περιπέτειας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.