Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Η μοναδική "ζωντανή φάτνη" είναι γεγονός! Θαυμάστε την από κοντά στην Φαρκαδόνα Τρικάλων

Η μοναδική "ζωντανή φάτνη" είναι γεγονός! Θαυμάστε την από κοντά στην Φαρκαδόνα Τρικάλων

Το μεγάλο φωτεινό αστέρι έδειξε τον δρόμο στους Μάγους με τα δώρα… το Θείο βρέφος γεννήθηκε… έφερε την αγάπη και ο κόσμος μας άλλαξε για πάντα! Οι κατανυκτικές στιγμές της Γέννησης ζωντανεύουν με έναν τρόπο διαφορετικό, μπροστά στα μάτια μας. Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η «Ζωντανή Φάτνη – Πραγματικά Χριστούγεννα στη Φαρκαδόνα» και με ιδιαίτερο σεβασμό ο Δήμος Φαρκαδόνας και η e-Trikala A.E. δημιουργούν για δεύτερη χρονιά τη μοναδική στην Ελλάδα Ζωντανή Φάτνη. Από τις 12 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα ¨τα βιβλικά πρόσωπα ζωντανεύουν¨, ηθοποιοί δραματοποιούν το χαρμόσυνο γεγονός της Γέννησης του Χριστού στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας.

farkadona-milosxotikon2

«Είδα χτες το βράδυ στ’ όνειρο μου, το γεννημένο μας Χριστό, τα βόδια επάνω του εφυσούσαν, όλο το χνώτο τους ζεστό. Το μέτωπο του ήταν σαν ήλιος και μέσα η φάτνη η φτωχική, άστραφτε πιο καλά από μέρα, με κάποια λάμψη μαγική…»

Τέλλος Άγρας

Καθημερινά θεατρική αναπαράσταση της Γέννησης του Χριστού
Από 12 Δεκεμβρίου 2015 μέχρι 3 Ιανουαρίου 2016

Η αναπαράσταση θα γίνεται τις εξής ώρες

11:00 – 12:30 – 18:00 – 19:30


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.