Η Μόνικα καλωσορίζει το φθινόπωρο μουσικά στον Κήπο του Μεγάρου (2/9)

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, η Μόνικα επιστρέφει στην Αθήνα για το καθιερωμένο ραντεβού της με το κοινό της πόλης στον Κήπο του Μεγάρου.

Η αγαπημένη τραγουδοποιός θα καλωσορίσει το φθινόπωρο με μια μουσική βραδιά, στη μοναδική φετινή εμφάνισή της στην Αθήνα, αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE (πληροφορίες στο www.cosmote.gr/dfy), οι οποίοι μπορούν να την απολαύσουν με δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Μαζί της, η μπάντα που τη συνόδευσε τους προηγούμενους δώδεκα μήνες στις συναυλίες της και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού για την προώθηση του «Secret In The Dark», που επανακυκλοφόρησε σε παγκόσμια διανομή τον Οκτώβριο του 2015.

Τέσσερις από τους πλέον ταλαντούχους και ανερχόμενους μουσικούς της Νεοϋρκέζικης σκηνής θα τη συνοδεύσουν στη σκηνή, δημιουργώντας τη δική τους… Planet Tiki ατμόσφαιρα στο live show που ταξίδεψε σε μητροπόλεις της μουσικής και των τεχνών, με χαρακτηριστικούς σταθμούς τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Παρίσι και τις Βρυξέλλες, ενώ μέρος του καταγράφηκε στην περίφημη σειρά Tiny Desk του διεθνές ραδιοφωνικού σταθμού NPR στην Washington.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr