Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Η μονόπρακτη όπερα «Το απόγεμα της αγάπης» στο Φουαγέ του Θεάτρου Ολύμπια με δωρεάν είσοδο (13/04)

Η μονόπρακτη όπερα «Το απόγεμα της αγάπης» στο Φουαγέ του Θεάτρου Ολύμπια με δωρεάν είσοδο (13/04)

Φουαγέ ΕΛΣ_φωτο Βασίλης Μακρής18

Το μονόπρακτο «μουσικό δράμα», του Μάριου Βάρβογλη, «Το απόγεμα της αγάπης», παρουσιάζεται αυτή την Κυριακή, 13 Απριλίου στο Φουαγέ του Θεάτρου Ολύμπια με τη μορφή θεατρικού αναλογίου. Η υπόθεση διαδραματίζεται το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στο εκκλησάκι ενός μικρού ελληνικού χωριού γύρω στα 1850.

Το λιμπρέτο είναι ελεύθερη διασκευή του συνθέτη πάνω στο ομώνυμο έργο του δημοσιογράφου, θεατρικού συγγραφέα και πρώην Διευθυντή της ΕΛΣ Θόδωρου Συναδινού και εντάσσεται στην ευρύτερη λογική του βερισμού, εμπλουτισμένη με στοιχεία από το δημοτικό τραγούδι.

Στους βασικούς ρόλους συμμετέχουν οι: Αρκάδιος Ρακόπουλος, Βαγγέλης Χατζησίμος, Άννα Στυλιανάκη, Μαρία Βλαχοπούλου και Δημήτρης Ναλμπάντης. Πιάνο: Μιχάλης Παπαπέτρου.

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Κύκλου ελληνικής όπερας» με καλλιτεχνικό υπεύθυνο τον Βαγγέλη Χατζησίμο.

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Φουαγέ Θεάτρου Ολύμπια - Ακαδημίας 59-61, Αθήνα

Ώρα έναρξης 18.00 / Είσοδος ελεύθερη
με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα ξεκινήσουν να διανέμονται στην είσοδο του θεάτρου Ολύμπια, μια ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.