Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Η μουσική σχολική γιορτή –θεσμός των Σερρών επιστρέφει (27/6)

Η μουσική σχολική γιορτή –θεσμός των Σερρών επιστρέφει (27/6)

A5 TELIKO MPROSΓια τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στις Σέρρες η μουσική σχολική γιορτή ή αλλιώς το «School Music Festival», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 και ώρα 7μ.μ. στο θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών( κεντρικό πάρκο Σερρών).

Το Φεστιβάλ έχοντας αφήσει πίσω του δυο χρονιές με συμμετοχές 7 σχολικών γκρουπ την πρώτη και με 9 τη δεύτερη, αναβαθμίζεται καθώς φέτος τα γκρουπ των μαθητών αριθμούν στα 14 και ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν την σχολική χρονιά και τους συμμαθητές τους.

Στον θεσμό του «School Music Festival», 60 νέα παιδιά από όλο το Νομό Σερρών, με τα μουσικά τους συγκροτήματα, θα εκφράσουν τις ευαισθησίες του μουσικά και θα αναδείξουν το ταλέντο τους, με την φιλοδοξία να παραβρίσκονται του χρόνου με παιδιά από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Είσοδος ελεύθερη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.