Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Η μουσική της παράστασης του Μεγάρου Μουσικής «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες» κυκλοφορεί σε cd

Η μουσική της παράστασης του Μεγάρου Μουσικής «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες» κυκλοφορεί σε cd

Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στη παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες», που επαναλαμβάνεται φέτος για δεύτερη χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (ΜΜΑ) σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη, η μουσική και τα τραγούδια του έργου που συνέθεσε ο Μηνάς Ι. Αλεξιάδης και έγραψε ο Γιώργος Γαλίτης κυκλοφορούν σε cd από το ΜΜΑ και την MINOS-EMI.

gyrostoukosmoufoto

«Στην παράσταση του "Γύρου του κόσμου σε 80 μέρες", η σκηνοθετική μου πρόταση είναι να ζήσουμε όλοι μαζί, ως θεατές, με τη μεγαλύτερη δυνατή αληθοφάνεια, το συναρπαστικό αυτό ταξίδι νιώθοντας συνταξιδιώτες του Φιλέα Φογκ στην προσπάθειά του να νικήσει το χρόνο και να κερδίσει το στοίχημα. Καθώς η ιστορία του ήρωά μας ξεδιπλώνεται, εμείς ταξιδεύουμε μαζί του, με το λόγο, τη μουσική, το χορό, τις βιντεοπροβολές σε λαούς, παραδόσεις, έθιμα. Παρακολουθούμε την εξέλιξη του χαρακτήρα του, καθώς η φιλία, η εμπιστοσύνη αλλά και ο έρωτας επηρεάζουν τη ορθολογιστική σκέψη του. Σιγά σιγά ανακαλύπτουμε ποια είναι η αληθινή διάσταση των πραγμάτων και ότι αυτή κερδίζεται με την επικοινωνία, τη φιλία, τη γνώση, την εμπιστοσύνη, την αγάπη» γράφει στο σημείωμά της για το booklet του cd η σκηνοθέτις της παράστασης Τατιάνα Λύγαρη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.