Αρχική InfoDad Η νέα καμπάνια για την ενδοοικογενειακή βία μάς συγκλονίζει

Η νέα καμπάνια για την ενδοοικογενειακή βία μάς συγκλονίζει

Lea

H νέα καμπάνια κατά της ενδοοικογενειακής βίας προέρχεται από ένα βίντεο στην ελβετική τηλεόραση, που χωρίς να χρησιμοποιεί λέξεις, παρά με τη δύναμη της εικόνας καταφέρνει να προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Και κυρίως να μας δείξει ότι το φαινόμενο της βίας μέσα στο σπίτι δεν έχει έναν μόνο αποδέκτη.

Η νέα καμπάνια κατά της ενδοοικογενειακής βίας έχει πρωταγωνίστρια ένα μικρό κορίτσι, τη Lea, που θέλει να μοιάσει στη μαμά του.

Στο video της ελβετικής καμπάνιας,βλέπουμε τη μικρή να δοκιμάζει τα ρούχα και τα παπούτσια της μαμάς της.

Δε μιλάει, δε λέει κουβέντα.

Ο φακός την παρακολουθεί να κάθεται στο μπουντουάρ και ετοιμάζεται να βαφτεί. Το κάνουν άλλωστε όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Βάζει κραγιόν, παίρνει το πινέλο και βάζει σκιά στα μάτια. Και φτιάχνει αυτό που έχει δει στη μαμά της. Μια μεγάλη μελανιά να κυκλώνει το μάτι. Τα λόγια δεν χρειάζονται, όλοι έχουμε ήδη καταλάβει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.