Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Η νέα Μega Volume Miss Manga μάσκαρα ματιών που διπλώνει και μας χαρίζει υπέροχο βλέμμα

Η νέα Μega Volume Miss Manga μάσκαρα ματιών που διπλώνει και μας χαρίζει υπέροχο βλέμμα

diplomeni

H L’ Oreal Paris ανακαλυψε την Mega Volume Miss Manga και έτσι μας προσφέρει το όνειρο κάθε γυναίκας: ultra μεγάλα μάτια – δύο φορές πιο ανοιχτά σαν της κούκλας Kawaii.

Το μυστικό της Mega Volume Miss Manga; ένα κωνικό βουρτσάκι 360Ο με πλατιά βάση που απλώνει τη φόρμουλα Mega Black σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά. Ένα ακαταμάχητο όπλο για ένα τελετουργικό μακιγιάζ ύψιστης ακρίβειας που χαρίζει απίστευτο όγκο τόσο στις επάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες.

pack_miss_manga_alone_reflect

Το εύκαμπτο αυτό βουρτσάκι 360Ο που διπλώνει καλύπτει πλήρως κάθε βλεφαρίδα αλλά και τη ρίζα της ώστε να δίνει όγκο σε κάθε σημείο της.

Λατρέψαμε τη νέα Μega Volume Miss Manga μάσκαρα ματιών για τον mega όγκο που χαρίζει σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων μας, τη μεγάλη της διάρκεια και ασφαλώς για την τιμή της: Ενδεικτική λιανική τιμή: 13,70 ευρώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.