Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Η Νέα Παιδεία γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα με ένα ξεχωριστό Bazaar! (13-14/12)

Η Νέα Παιδεία γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα με ένα ξεχωριστό Bazaar! (13-14/12)

NeaPaideiaXmas Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία διοργανώνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο 13 & 14 Δεκεμβρίου για 25η χρονιά το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar. Το συγκρότημα Γυμνασίου-Λυκείου στην περιοχή Αφαία στο Χαϊδάρι μεταμορφώνεται εξωτερικά σε ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο χωριό (με καρουζελ, σπιτάκια, ψυχαγωγικά παιχνίδια κά) και εσωτερικά γίνονται δρώμενα στο θέατρο (οι μαθητές παραθέτουν θεατρικές παραστάσεις), έκθεση βιβλίου & χορωδίας στο αίθριο, αγώνες ποδοσφαίρου & μπάσκετ στα γήπεδα, ζαχαροπλαστείο με παραδοσιακά γλυκίσματα, κατασκευές και δώρα των παιδιών για τη λαχειοφόρο αγορά κ.ά.

stan

Το Bazaar εκτός από ψυχαγωγικό χαρακτήρα έχει και φιλανθρωπικό: Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην ΕΛΕΠΑΠ και θα συγκεντρωθούν είδη υγιεινής & καθαριότητας για το ΔΕΣΜΟΣ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους (πέραν των 1.200 μαθητών των εκπαιδευτηρίων μας & των οικογενειών τους) Στο Bazaar το Σάββατο το μεσημέρι θα έχουν 2ωρη ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή από τον Λάμψη 92,3 με καλεσμένο τον ΣΤΑΝ. Την Κυριακή το απόγευμα στο θέατρο των εκπαιδευτηρίων θα παιχτεί «Ο Μαγικός Αυλός» από την ομάδα της Λυρικής Σκηνής.

prog4

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Εκπαιδευτηρίων Νέα Παιδεία

Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία- Συγκρότημα Γυμνασίου/ Λυκείου

Νεφέλης 1 – Αφαία Χαϊδαρίου

210 55.73.301


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.