Η νέα παιδική συλλογή TOMS θα ξετρελάνει και φέτος μικρούς και μεγάλους!

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι από τα πιο ωραία, καθώς η TOMS κλείνει τα δέκα της χρόνια! Το brand που συνεχώς εξελίσσεται με παπούτσια, τσάντες και γυαλιά που αγαπήσατε από την πρώτη στιγμή, φέτος ξεπερνάει τον εαυτό του με έντονα χρώματα, νέα σχήματα και πρωτοπόρα υλικά.

Για τα γενέθλια της, η TOMS ανανεώνει την iconic εσπαντρίγια και σχεδιάζει πολλές εντυπωσιακές συνεργασίες! Όπως πάντα, με κάθε σας αγορά, η TOMS βοηθάει ένα άτομο που το έχει ανάγκη μέσω της πρωτοβουλίας One for One®.

TOMS ImageΣας παρουσιάζουμε την Alpargata 2.0, τη νέα revamped εκδοχή της κλασικής εσπαντρίγιας με την οποία η TOMS ξεκίνησε το ταξίδι της, η οποία πλέον κυκλοφορεί με αφαιρούμενο εσωτερικό πάτο, σταθερότερο grip με παραλλαγές στη σόλα και limited edition χρώματα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά!

10007515_BLUE_MULTI_WOVEN_PLAID_Tiny_Bimini_Hero_1

TOMS-SS16_Tiny_Classic_hero_N

Φέτος, γιορτάζουμε με συλλογές εμπνευσμένες από τα μέρη και τις κουλτούρες που αγαπήσαμε και θαυμάζουμε. Οι συλλογές Tropical Jungle, Cork και Riviera είναι κάποια από τα φετινά highlights. Η παιδική συλλογή ξεκινάει πριν καν τα πρώτα βήματα, με σχέδια αγκαλιάς, βολικά σανδάλια με σκρατς και slip-ons σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα και μια ανανεωμένη συλλογή από τα κλασικά πλέον Mary Janes.

10007770_PINK_CANVAS_HEARTS_Tiny_Mary_Jane_Hero

10007747_PAINT_SPLATTER_CANVAS_Tiny_Huarache_hero1660_1

Η TOMS ιδρύθηκε το 2006 με βασικό άξονα τη φιλοσοφία One For One, προσφέροντας με κάθε πώληση ένα καινούργιο ζευγάρι σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη. Σήμερα η TOMS έχει προσφέρει πάνω από 50 εκατομμύρια ζευγάρια παπούτσια και συνεργάζεται με πάνω από 100 μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ιδρύματα παγκοσμίως (TOMS Giving Partners), προσφέροντας σε πολλαπλά επίπεδα και συνεισφέροντας σε κρίσιμους τομείς όπως είναι η υγεία και η παιδεία. Έχει επαναφέρει την όραση σε 360 χιλιάδες ανθρώπους, έχει προμηθεύσει ανθρώπους που το είχαν ανάγκη με πόσιμο νερό για 250 χιλιάδες εβδομάδες και έχει βοηθήσει μητέρες να γεννήσουν με ασφάλεια.

10007688_BLUE_DENIM_GEO_TEXTILE_Tiny_Paseo_hero_1

Εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο τραυματίζονται και μολύνονται από αρρώστιες μεταδιδόμενες από το έδαφος, λόγω της έλλειψης βασικών αγαθών, όπως ένα ζευγάρι παπούτσια το οποίο μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός παιδιού που το έχει ανάγκη. Εκτός του ότι, προσφέροντάς το, αντιμετωπίζεται ένα σοβαρό θέμα υγείας, η πράξη συμβάλλει και σε θέματα όπως την εκπαίδευση, αφού του δίνεται η δυνατότητα να περπατήσει μέχρι το σχολείο.