Η νέα συλλογή Lee® για την Άνοιξη-Καλοκαίρι ’16 – Τα θέλουμε όλα!

Φρέσκια σκέψη και αυτοπεποίθηση, γεμάτη από ζωντανά και τολμηρά χρώματα: Η γυναικεία συλλογή της Lee® για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 σχετίζεται με τα νέα fit, τα νέα υφάσματα και την πραγματική denim καινοτομία. Απαλό ροζ, φωτεινό κίτρινο, έντονο μπλε του ουρανού και vintage military πράσινο «μαλακώνουν» με σκούρες, πλούσιες αποχρώσεις, μια μικρή επιρροή από το military look και κομψά φαρδιά κοψίματα στα παντελόνια που σχεδιάστηκαν για να γιορτάσουν το προσωπικό σας στυλ.

scarlett-cropped-regular-waist-skinny (1)Το iconic Lee® skinny, οι slim και οι ίσιες γραμμές επιστρέφουν μαζί με κολακευτικές καμπάνες και νέες εποχιακές εκπλήξεις. Το Scarlett fit – το απόλυτο skinny με 5 τσέπες – δουλεύτηκε εκ νέου σε ένα νέο ελαστικό selvage denim, και το Toxey fit, το super skinny, έχει ένα χαριτωμένο, cropped μήκος με λεπτομέρεια το φερμουάρ. Το ψηλόμεσο fit Skyler κάνει την εμφάνισή του μαζί με τo Emlyn, τη μοντέρνα, ίσια γραμμή με μεγάλη πίσω όψη.

toxey-cropped-super-skinnyΝέo σε αυτή τη συλλογή είναι το fit Αuberry, μια cropped καμπάνα εμπνευσμένη από τους σύγχρονους αστέρες του street style. Η γραμμή αυτή ολοκληρώνει τις υπόλοιπες φαρδιές εφαρμογές, που είναι η σύγχρονη καμπάνα Annetta, το χαριτωμένο bootcut Joliet και η better-than-boyfriend Sallie.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr