Η νέα συλλογή της Lancôme θα απογειώσει το καλοκαιρινό σου μακιγιάζ

H καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ Summer Bliss της Lancôme για το 2016, αναδεικνύει την απελευθερωμένη και απλή μορφή ευτυχίας για τις υπέροχες αποδράσεις του καλοκαιριού. Αυτή η συλλογή αντλεί την έμπνευσή της από τα άνθη της Μεσογείου. Οι αποχρώσεις του μακιγιάζ οδηγούν την ομορφιά στο επόμενο λαμπερό της βήμα και χτυπούν μια ευαίσθητη χορδή με την πληθωρικότητα της φύσης. Ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για μια απόδραση που μοιάζει με όνειρο. Μια στιγμή που αιωρείται στο χρόνο.

Αυτό το καλοκαίρι, οι προβολείς στρέφονται στη λαμπερή αλλά ταυτόχρονα φυσική απόχρωση της επιδερμίδας, που μαρτυρά ξεκούραση και ευεξία. Για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση μιας όμορφης χρυσής επιδερμίδας ή να δώσετε χρώμα στην επιδερμίδα σας, χωρίς να χρειάζεται να υποστείτε τις καυτές ακτίνες του ήλιου, εφαρμόστε το Belle de Teint Liquid Glow Trio και συνοδεύστε το με τη Belle de Teint Powder Glow Trio, μια πούδρα για bronzing αποτέλεσμα που δημιουργεί ένα αόρατο πέπλο και ενισχύει διακριτικά την ιριδίζουσα λάμψη.

3614271309785_BELLEDETEINTELIXIR_03_1000x1000

Belle de Teint Liquid Glow Trio

Τόσο φρέσκο όσο μια λοσιόν, τόσο ενυδατικό όσο ένα έλαιο και τόσο λαμπερό όσο μια πούδρα για αποτέλεσμα bronzing, το Belle de Teint Liquid Glow Trio δημιουργεί ένα λαμπερό, υγιές, ηλιοκαμένο look, φυσικά λαμπερό και απόλυτα αέρινο. Διακριτικά γυαλιστερό, απλώνεται στην επιδερμίδα χωρίς να δημιουργεί αντιαισθητικές γραμμές και αφήνει τη λάμψη να αναδειχθεί τόσο αισθησιακή και δελεαστική.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr