Αρχική InfoTeens Sports Η Nike ανακοινώνει την παράταση των εγγραφών του δεύτερου We Run Athens

Η Nike ανακοινώνει την παράταση των εγγραφών του δεύτερου We Run Athens

150138Στο φετινό We Run Athens, τον αγώνα δρόμου 10km στο κέντρο της πόλης, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, καλείστε να διαλέξετε ομάδα και να τρέξετε για την περιοχή σας (κέντρο, Βόρεια & Νότια προάστια), με μοναδικό στόχο να κατακτήσετε την πόλη.

Η παράταση αφορά τόσο τη διαδικασία των νέων ηλεκτρονικών εγγραφών όσο και την πληρωμή όσων έχουν ήδη εγγραφεί (δεν είναι απαραίτητη η επανεγγραφή). Η διαδικασία ισχύει μέχρι και την Παρασκευή 27/9 στις 23:00, ενώ οι εγγεγραμμένοι δρομείς μπορούν να ολοκληρώσουν την διαδικασία πληρωμής των 10€ μέχρι το Σάββατο 28/9 στις 18:00, σε οποιοδήποτε κατάστημα Σκλαβενίτη.

Με την εγγραφή του, κάθε συμμετέχοντας θα παραλάβει ένα starter pack, αποκλειστικά από το κατάστημα Nike το οποίο έχει επιλέξει κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής στον αγώνα, από την Πέμπτη 3 έως το Σάββατο 5 Οκτωβρίου μεταξύ 10:00 και 20:00.

water-splashΤο κάθε starter pack περιλαμβάνει ένα T-shirt , το νούμερο εκκίνησης (bib νούμερο), το τσιπάκι χρονομέτρησης, ένα έντυπο με οδηγίες για τον αγώνα και χάρτη της διαδρομής και ένα κουπόνι έκπτωσης για αγορές προϊόντων running.

Δηλώστε συμμετοχή στο We Run Athens μέσα από την ιστοσελίδα www.werunathens.gr μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου. Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος και το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 10€, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Κόμβου Αλληλοβοηθείας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων.

Το We Run Athens πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων(ΟΠΑΝΔΑ).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.