Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Η Nikon λανσάρει την Coolpix S810c με Android

Η Nikon λανσάρει την Coolpix S810c με Android

Nikon-Coolpix-S810c-2Η Nikon παρουσίασε τη νέα της compact ψηφιακή κάμερα Coolpix S810c, η οποία ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα Android της Google.Η Coolpix S810c ενσωματώνει αισθητήρα Backside Illuminated (BSI) CMOS ανάλυσης 16 Megapixel και εύρος ευαισθησίας έως ISO 3.200, που εξασφαλίζει την ικανοποιητική απόδοση ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον ο φακός προσφέρει οπτικό zoom 12x, ενώ διαθέτει οθόνη αφής διαγωνίου 3,7 ιντσών.

Ωστόσο, αν και τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της S810c δεν χαρακτηρίζονται ως high end, εντούτοις το στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η ενσωμάτωση του λειτουργικού συστήματος Android στην έκδοση 4.2.2, με το οποίο αποκτά μια σειρά από ενδιαφέρουσες δυνατότητες.

Με τη χρήση του Android και σε συνδυασμό με την υποστήριξη δικτύων Wi-Fi, η κάμερα είναι σε θέση να κάνει μόνη της upload βίντεο και φωτογραφίες, χωρίς να απαιτείται η «μεσολάβηση» μεταφόρτωσης του περιεχομένου σε άλλη συσκευή. Επιπρόσθετα, η ύπαρξη του Google Play Store στην κάμερα, της επιτρέπει την πρόσβαση σε μια πληθώρα εφαρμογών, από κοινωνική δικτύωση και web browsers μέχρι εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και παιχνίδια.

Nikon-COOLPIX-S810c-7-1280x888Η Coolpix S810c διαθέτει ακόμη ενσωματωμένο δέκτη GPS, μέσω του οποίου μπορεί να γίνει geo-tagging των φωτογραφικών λήψεων ή να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με εφαρμογές πλοήγησης. Ακόμη διαθέτει υποδοχή για χρήση στερεοφωνικών ακουστικών, που μπορούν να την μετατρέψουν σε φορητό music player.
Τέλος, η κάμερα της Nikon διαθέτει σύστημα εισαγωγής κειμένου, που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν σημειώσεις μεγέθους έως 400 χαρακτήρων, αμέσως μετά την απελευθέρωση του κλείστρου. Στη συνέχεια οι φωτογραφίες με τα σχόλια μπορούν να αναπαραχθούν μέσω του Timeline View που προβάλλει τέτοιου είδους φωτογραφίες με χρονολογική σειρά.

Nikon_Coolpix_S810c


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.