Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Η Nivea στήριξε το «Μαζί για το Παιδί» προσφέροντας 13.200 προϊόντα για παιδιά και οικογένειες με χαμηλό εισόδημα

Η Nivea στήριξε το «Μαζί για το Παιδί» προσφέροντας 13.200 προϊόντα για παιδιά και οικογένειες με χαμηλό εισόδημα

Η NIVEA Hellas υποστήριξε το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» προσφέροντας συνολικά 13.206 προϊόντα, συνολικής αξίας €65.589 παρέχοντας ανακούφιση σε παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομικό-κοινωνική κατάσταση. Η εταιρεία παρείχε 500 πακέτα με προϊόντα NIVEA καλύπτοντας τις ανάγκες 500 άπορων οικογενειών, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην βελτίωση της καθημερινότητας τους. Επίσης, προσέφερε τα επώνυμα προϊόντα της στο χριστουγεννιάτικο bazaar που συμμετείχε η Πανελλήνια Ένωση Αγώνος Κατά του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ) μέλος της Ένωσης. Τέλος, οι εργαζόμενοι της εταιρείας προχώρησαν σε μια ακόμη πρωτοβουλία αγάπης, συγκεντρώνοντας 80 παιδικά βιβλία, τα οποία δώρισαν με τη σειρά τους στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.