Αρχική InfoMommy Νέα Η Novartis συμμετείχε στην παγκόσμια δράση για τη σωτηρία της Γης

Η Novartis συμμετείχε στην παγκόσμια δράση για τη σωτηρία της Γης

WRA-THS-GHS

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στις 29 Μαρτίου και ώρα 20:30μ.μ., εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες σε περισσότερες από 135 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώθηκαν κλείνοντας τα φώτα για μία ώρα, την «Ώρα της Γης». Με αυτή τη συμβολική κίνηση οι πολίτες μετέφεραν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα το μήνυμα της δράσης για την προστασία του πλανήτη και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στους παγκόσμιους ηγέτες ότι πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για την προστασία του από τις κλιματικές αλλαγές.

Στο πλαίσιο αυτού του σημαντικού γεγονότος της παγκόσμιας κοινότητας, που ξεκίνησε πριν από εφτά χρόνια στην Αυστραλία, η Novartis συμμετείχε ενεργά σβήνοντας τα φώτα των κτηριακών της εγκαταστάσεων την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Παράλληλα, με εσωτερική καμπάνια επικοινωνίας, η εταιρεία προέτρεψε τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους να πράξουν το ίδιο. Με αυτό τον τρόπο η Novartis επεδίωξε να εκδηλώσει έμπρακτα την υποστήριξή της στην ημέρα δράσης για τη σωτηρία της Γης και να τονίσει την ανάγκη ελαχιστοποίησης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διαδικτυακή διεύθυνση:
http://www.novartis.com

http://www.novartis.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.