Η οικογένεια Σπανούλη – Χοψονίδου φωτογραφίζεται σε απαρτία και τα Like “πέφτουν βροχή”!

Στην Αθήνα επέστρεψαν μετά τις διακοπές τους στη Μύκονο η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη και τα έξι παιδιά τους.

Την αποκάλυψη της επιστροφής τους στην Αθήνα έκανε η Ολυμπία Χοψονίδου, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού τους.

Η οικογενειακή φωτογραφία, με τα 6 παιδιά τους, «έριξε» το Instagram!

Οι περήφανοι γονείς έχουν πιάσει τις 2 γωνίες της φωτογραφίας και ποζάρουν στο σαλόνι του σπιτιού τους μαζί με τα 6 τους παιδιά.  Να δώσουμε, φυσικά, και τα απαραίτητα credits στην Ολυμπία Χοψονίδου που κατάφερε να χωρέσει όλη την οικογένεια σε μία selfie -και χωρίς να σταθεί όρθια. Όχι μπράβο.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο το 2011. Είχε προηγηθεί το 2009 ο πολιτικός γάμος τους. Το πρώτο τους παιδί είναι ο Θανάσης που γεννήθηκε το 2010. Ακολούθησαν ο Βασίλης (2012), ο Δημήτρης (2013), η Αιμιλία (2015), η Αναστασία (2017) και το πιο νέο μέλος της οικογένειας, η μικρή Αλεξάνδρα που γεννήθηκε το 2020.

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος – Πήγε στη δουλειά του σαν να μην συνέβη τίποτα – “Την τραβούσε απ’ τα μαλλιά και της έλεγε θα σε σκοτώσω”

Λέσβος: «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» ξεσπά η μαμά της 14χρονης – Το κορίτσι είχε ζητήσει βοήθεια από το Χαμόγελο του Παιδιού

Στο «Αγλαΐα Κυριακού» η 9χρονη που πυροβολήθηκε από τον 11χρονο αδελφό της – Τα νεότερα για την υγεία της