Αρχική Νέα Η οικογένεια συναντά την πολυπολιτισμικότητα στο International School of Athens (24/5)

Η οικογένεια συναντά την πολυπολιτισμικότητα στο International School of Athens (24/5)

poster 5newresizedΚάνοντας πράξη τη συνεργασία και την επαφή με τις διαφορετικές κουλτούρες, εθνικότητες και νοοτροπίες που συνθέτουν τη σύγχρονη κοινωνία, το International School of Athens (ISA) και το Melina’s Kindergarten διοργανώνουν την Κυριακή 24 Μαΐου το International Day, μια μεγάλη γιορτή πολυπολιτισμικότητας, ανοιχτή σε όλους.

Στο International Day 2015, μια μεγάλη οικογένεια μαθητών και μαθητριών από 59 χώρες, σας προσκαλεί να ζήσετε τη διαφορετικότητα.

Από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε γεύσεις του κόσμου, να απολαύσετε καλλιτεχνικά δρώμενα με μουσική και χορούς από διαφορετικές κουλτούρες, να συμμετάσχετε σε δημιουργικά εργαστήρια, αλλά και να κερδίσετε μοναδικά δώρα σε μια πλούσια λαχειοφόρο αγορά που θα αποδώσει μέρος των εσόδων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα επιλογής των παιδιών και των γονέων τους.

International School of Athens (ISA)
Αρτέμιδος 42 & Ξενίας, Κηφισιά
Τηλ: 210 6233888


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.