Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Η Olivia Palermo λανσάρει νέα σειρά γυαλιών ηλίου και μας παίρνει τα μυαλά!

Η Olivia Palermo λανσάρει νέα σειρά γυαλιών ηλίου και μας παίρνει τα μυαλά!

Όσες από εσάς είστε λάτρεις των γυαλιών ηλίου και αναζητάτε μανιωδώς το ζευγάρι που θα σας κλέψει την καρδιά, ήρθε η ώρα να σταματήσετε το κυνήγι! Η Olivia Palermo συνεργάζεται για δεύτερη φορά με την εταιρεία Westward Leaning, δημιουργώντας μια αποκλειστική συλλογή που ονομάστηκε The Rose Gold Collection. Η σειρά περιλαμβάνει οκτώ διαφορετικά στυλ που κυμαίνονται από 220 € έως 265 €.

Η εταιρεία αποφάσισε ότι αυτή τη φορά η συλλογή πρέπει να εδραιωθεί γύρω από το ροζ χρυσό, ενώ ο υπόλοιπος σχεδιασμός ήταν έργο αποκλειστικά της Olivia Palermo.

Το διάσημο fashion icon διάλεξε τα σχήματα του πλαισίου, τα χρώματα του σκελετού και τα πρωτότυπα διακοσμητικά στοιχεία από πολύτιμους λίθους. Πρόκειται για μια εφευρετική, απρόσμενη, τρελή (με την καλή έννοια!) και απολύτως εντυπωσιακή συλλογή!

Δείτε ολόκληρη τη συλλογή στο infowoman.gr

Voyager_15_main_1024x1024_56fe1e38-4d6d-4564-8356-9f41d5f78573_1024x1024


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.