Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Η Ομάδα Χορού της Χ.Α.Ν.Θ. στο ρυθμό των εκδηλώσεων της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού (29/4)

Η Ομάδα Χορού της Χ.Α.Ν.Θ. στο ρυθμό των εκδηλώσεων της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού (29/4)

Εργαστ.χορού Εφηβες

Στη σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνει η Αντιδημαρχεία Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία  με το «Σωματείο Καθηγητών Χορού», με αφορμή τον εορτασμό της  Παγκόσμιας Ημέρας Χορού, θα δώσει δυναμικά  το παρών και η Χ.Α.Ν.Θ. με την ομάδα χορού.

Πιο συγκεκριμένα,  το τμήμα Γυμναζομένων της,  θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις  που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο « Άνετον» στις 19.30 , με την ομάδα χορού της Χ.Α.Ν.Θ.: «Χοροθέατρο Τέχνης Χ.Α.Ν.Θ.» με χορογράφο τη Simone Martins, και τα προγράμματα χορού:  Jazz Dance ενηλίκων με δασκάλα τη Simone Martins,  Μπαλέτο RAD εφήβων με δασκάλα την Ελένη Παπανδρεοπούλου και  Μπαλέτο vaganova εφήβων με δασκάλα τη Σταμάτη Δέσποινα.

Την ίδια ημέρα σε άλλο χώρο, στην Ικτίνου με Ζεύξιδος, στο πλαίσιο του ίδιου εορτασμού, θα συμμετέχει το τμήμα της Zumba σε χορογραφία όμως Μοντέρνου χορού της Άννας Θωμαΐδου. Η παρουσίαση των προγραμμάτων της Χ.Α.Ν.Θ.  στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον» θα γίνει  περίπου στις 20.30 και του Χοροθεάτρου στις 21.30.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.