Αρχική Παιδικά Εργαστήρια «Η Ωραία Κοιμωμένη… λίγο πριν κοιμηθεί» σε ένα θεατρικό εργαστήρι στο Ακαδήμεια (11/1)

«Η Ωραία Κοιμωμένη… λίγο πριν κοιμηθεί» σε ένα θεατρικό εργαστήρι στο Ακαδήμεια (11/1)

Sleeping-Beauty-and-Prince-Phillip-sleeping-beauty-6473925-800-479Το Πολιτιστικό Κέντρο Ακαδήμεια διοργανώνει το θεατρικό εργαστήρι «Η Ωραία Κοιμωμένη… λίγο πριν κοιμηθεί», με το οποίο ξεκινά ένα αφιέρωμα σε παραμύθια γνωστά και άγνωστα, «κλασικά», «παραδοσιακά», «λογοτεχνικά», το οποίο θα οδηγήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν τους θησαυρούς που κρύβουν μέσα τους! Το παραμύθι μας αρέσει πολύ και γι’ αυτό δε θα το αφήσουμε ήσυχο! Θα το «ψάξουμε». Θα το «σκεφτούμε». Θα το «ξαναδιαβάσουμε». Και θα αναζητήσουμε όλα όσα έγιναν λίγο πριν κοιμηθεί η Ωραία Κοιμωμένη. Αν θέλετε κι εσείς να μάθετε τι έγινε και να βάλετε και τη δική σας πινελιά σε αυτό το παραμύθι, ραντεβού το Σάββατο 11 Ιανουαρίου το απόγευμα!

ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ: Μαρία Βουβούση, Νηπιαγωγός, Δασκάλα Δράματος, MA: Arts in Education

Πότε: 11 Ιανουαρίου 2014, 16:30 – 17:30

Πόσο: 8 Ευρώ.Για όσα παιδιά επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τη θεατρική παράσταση ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ στις 5:30 μ.μ., το κόστος του εργαστηρίου και το εισιτήριο της παράστασης μαζί είναι στα 10 ευρώ και 8 ευρώ αντί για 10 το εισιτήριο του συνοδού τους.

Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»,
Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος,
210-5125600


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.