Η ωραιότερη γιορτινή βόλτα με τα παιδιά μας φέτος καταλήγει στο Hard Rock Cafe Athens

Ο καιρός χειμώνιασε για τα καλά, η πόλη έχει στολιστεί με τα πιο λαμπερά χρώματά της και δεν υπάρχει ωραιότερος τρόπος για να “νιώσουμε” γιορτές από μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τα παιδιά μας, για να απολαύσουμε τα ψώνια μας, να θαυμάσουμε τις εντυπωσιακές βιτρίνες και να τονώσουμε την εορταστική μας διάθεση!

Ο ιδανικός προορισμός για να καταλήξει η βόλτα μας αυτή, μάλιστα, δεν είναι άλλος από το Hard Rock Cafe Athens, όπου την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, από τις 12.30 έως τις 16.30 μας περιμένει η πιο… γλυκιά γιορτινή δραστηριότητα!

‘’Doughnuts with Santa’ : Αυτό ΔΕΝ θα το χάσουμε!

Το Hard Rock Cafe Athens έχει ιδιαίτερη αγάπη για τους μικρούς επισκέπτες και την αποδεικνύει πάντα με τα πιο απίθανα events. Αυτή τη φορά, λοιπόν, κάλεσε τον Άγιο Βασίλη αυτοπροσώπως, ο οποίος στις 15/12 θα βρεθεί στον 1ο όροφο του Hard Rock, για να γνωρίσει από κοντά τους μικρούς Roxstars επισκέπτες!

Εκεί θα φωτογραφηθεί μαζί τους, θα τους διαβάσει παραμύθια, ενώ θα τους χαρίσει και ένα μικρό δωράκι που θα κορυφώσει την χριστουγεννιάτικη διάθεσή τους!

Παράλληλα, θα υπάρχει και δημιουργική απασχόληση με την αγαπημένη παιδαγωγό των παιδιών, με χριστουγεννιάτικο face painting αλλά και ένα απίθανο χριστουγεννιάτικο candy bar με σιντριβάνι σοκολάτας, cotton candy stand και φυσικά …άπλετα donuts για να διακοσμήσουν οι μικροί Roxtars και να πάρουν μαζί τους φεύγοντας! Τα παιδιά μας ήδη αδημονούν…

Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ ανά παιδί. Σε αυτό περιλαμβάνεται το μοναδικό Roxtars παιδικό μενού και η συμμετοχή του παιδιού σε όλες τις δράσεις!

It’s beginning to look a lot like a Hard Rock Christmas!

Φυσικά, ο ξεχωριστός χώρος του Hard Rock Cafe Athens θα μυρίζει Χριστούγεννα όλες τις ημέρες του Δεκέμβρη, αποτελώντας έναν μοναδικό χώρο εορτασμού και χαράς για κάθε ευκαιρία! Είτε κάνετε έναν περίπατο στη γιορτινή Αθηνά, είτε σχεδιάζετε μια απογευματινή έξοδο μετά την δουλειά ή ψάχνετε τον ιδανικό χώρο για το χριστουγεννιάτικο πάρτι σας ή το κατάλληλο μέρος για μια εταιρική εκδήλωση, η γιορτινή ατμόσφαιρα και οι απολαυστικές γεύσεις του Hard Rock Cafe Athens θα βρίσκονται εκεί για να σας βάλουν στο σωστό κλίμα και να κάνουν τις γιορτές σας αξέχαστες!

Δείτε περισσότερα για το γιορτινό πρόγραμμα του Hard Rock Cafe Athens εδώ.

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο: 2103245170