Αρχική Infokids Υγεία Η ορχήστρα των εργαζομένων της Pfizer Hellas προσέφερε μία όμορφη μουσική εκδήλωση σε ηλικιωμένους

Η ορχήστρα των εργαζομένων της Pfizer Hellas προσέφερε μία όμορφη μουσική εκδήλωση σε ηλικιωμένους

Photo 1

Δείχνοντας ευαισθησία και αλληλεγγύη, η ερασιτεχνική ορχήστρα της Pfizer Hellas, με όχημα την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας και την αγάπη τους για τη μουσική, ξεκίνησε τον κύκλο των δράσεών της στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Βασικός στόχος των εργαζομένων που συμμετέχουν είναι να στηρίξουν και να βελτιώσουν την καθημερινότητα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά, σε συνεργασία με Τοπικούς Φορείς, Συλλόγους και Οργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Η πρώτη μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου στο Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού, όπου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης-Προστασίας Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΟΚΑΠΑ), οι μουσικοί της ορχήστρας της Pfizer Hellas προσέφεραν ένα πολύ όμορφο μουσικό πρόγραμμα στους ηλικιωμένους στη Λέσχη Φιλίας και Δημιουργικής Ωριμότητας του Νέου Ψυχικού.

Η κα. Νέλλη Λάβδα, πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ ευχαρίστησε την Pfizer Hellas και τόνισε ότι «Αποστολή μας στον Ο.Κ.Α.Π.Α. είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες και επιλογές στους τομείς της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού σε όλους τους δημότες μας ανεξαρτήτως ηλικίας. Η προσπάθειά μας αυτή υλοποιείται κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες και η στήριξη και η συνεργασία όλων είναι σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία της. Πρωτοβουλίες, όπως αυτή των εργαζομένων της Pfizer Hellas, προσφέρουν χαρά και στιγμές διασκέδασης στους μεγαλύτερους φίλους μας που δεν έχουν μεγάλη ευχέρεια στις μετακινήσεις τους, ενώ σε εμάς δίνουν νέα δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας».

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας τόνισε: «Αισθάνομαι υπερήφανος για όλους τους συναδέλφους που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία. Ευελπιστούμε ότι αυτή η συναυλία θα είναι η αρχή μιας μακράς σειράς εμφανίσεων με στόχο πάντα να δίνουμε στιγμές χαράς στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, ως μια ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για την πολύ σημαντική προσφορά τους στην κοινωνία».

H Pfizer Hellas, στα 54 χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, έχει αποδείξει ότι η ιδέα του εθελοντισμού, της προσφοράς και της αλληλεγγύης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους στόχους που έχει θέσει στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Οι εργαζόμενοι, μέσα από την άμεση και ανιδιοτελή σύμπραξή τους στο πρόγραμμα ΕΚΕ της εταιρείας, στηρίζουν αυτές τις αξίες, με επίκεντρο πάντα τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου.

Photo 2


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.