Αρχική InfoMommy Υγεία Η ωτορινολαρυγγολόγος Αργυρώ Κυπραίου προσφέρει μηνιαίο κοινωνικό ιατρείο με δωρεάν εξετάσεις και ένα δωρεάν χειρουργείο

Η ωτορινολαρυγγολόγος Αργυρώ Κυπραίου προσφέρει μηνιαίο κοινωνικό ιατρείο με δωρεάν εξετάσεις και ένα δωρεάν χειρουργείο

Η ωτορινολαρυγγολόγος, Αργυρώ Κυπραίου, με εξειδίκευση στην αποκατάσταση του ρινικού διαφράγματος και της αισθητικής αποκατάστασης της μύτης, γνωρίζοντας την οικονομική δυσχέρεια από την οποία υποφέρει πολύς κόσμος, αποφάσισε να προσφέρει μία φορά τον μήνα, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 και ώρες 10:00 πμ με 15:00 μμ, δωρεάν εξετάσεις σε όσους προσέλθουν εκείνη την ημέρα και δωρεάν ένα.

Το μηνιαίο κοινωνικό ιατρείο θα πραγματοποιείται στο ιδιωτικό της ιατρείο, Μπουμπουλίνας 31-33 στον Πειραιά, με όσους την επισκέπτονται την ημέρα εκείνη να μην πληρώνουν την ιατρική κλινική εξέταση.
Τονίζουμε ωστόσο, ότι το κοινωνικό ιατρείο της κυρίας Κυπραίου δεν θα αφορά άλλα προβλήματα υγείας που άπτονται της ειδικότητάς της, πλην προβλήματα ρινικής αναπνοής, προβλήματα διαφράγματος και ρινοπλαστικής.

Από τα περιστατικά που χρειάζονται οπωσδήποτε χειρουργική επέμβαση στο διάφραγμα, η κυρία Κυπραίου θα επιλέγει το πιο δύσκολο το οποίο θα πραγματοποιεί χωρίς δική της αμοιβή.

Το τηλέφωνο του ιατρείου είναι 210-4523738


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter