Αρχική InfoTeens Style Η παλιά μπλούζα γίνεται μαντήλι!

Η παλιά μπλούζα γίνεται μαντήλι!

trendy scarf

Ποιος είπε ότι το παλιό σας T-shirt που έχετε βαρεθεί να το φοράτε είναι για πέταμα; Σας βρήκαμε μια έξυπνη λύση για το μεταμορφώσετε στο πιο trendy ανοιξιάτικο μαντήλι που θα απογειώσει το λουκ σας.

Υλικά:
μια παλιά μπλούζα μακό
χάρακας
ψαλίδι
Σιδερώνουμε την μπλούζα για να την κόψουμε ίσια με ευκολία. Μετράμε 28cm από το κάτω μέρος της μπλούζας και κόβουμε σε ευθεία. Μετράμε 6cm, ζωγραφίζουμε μία ευθεία, σε όλο το μήκος του υφάσματος. Ζωγραφίζουμε κάθετες γραμμές ανά 1cm, πάνω στην οριζόντια.  Ακολουθώντας πιστά τις κάθετες γραμμές κόβουμε τα κρόσσια μέχρι να συναντήσει το ψαλίδι μας την οριζόντια γραμμή. Τεντώνουμε ένα – ένα τα κομμένα κρόσσια. Με αυτή τη διαδικασία τα κρόσσια γίνονται κυλινδρικά και πιο ομοιόμορφα, όπως την φωτογραφία.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.