Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Η Πανελλήνια Κατασκήνωση του Κλάδου Λυκόπουλων ξεκινά! (21-27/8)

Η Πανελλήνια Κατασκήνωση του Κλάδου Λυκόπουλων ξεκινά! (21-27/8)

20 ημέρες, 8 ώρες και 18 λεπτά! Πάνω από 1.000 Λυκόπουλα, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-11 χρόνων, μετράνε ανάποδα και ανυπομονούν για την έναρξη της Πανελλήνιας Κατασκήνωσης του Κλάδου Λυκόπουλων, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 21-27 Αυγούστου 2016 στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα, Νέα Μάκρη Αττικής. Η δράση διοργανώνεται με τη συνεργασία του Δήμου Μαραθώνα.

Πρόκειται για μια μεγάλη κατασκήνωση, ειδικά σχεδιασμένη για Λυκόπουλα, με έντονα στοιχεία φαντασίας, μυθοπλασίας και περιπέτειας, που απολαμβάνουν όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας. Το πρόγραμμά της θα περιλαμβάνει: πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, επίσκεψη σε μνημεία της Αττικής, εκδρομή στο νησί του Πόρου, δράσεις υπαίθρου καθώς και ενότητες σχετικές με την οδική ασφάλεια, τη βιώσιμη οικονομία, την παγκόσμια συναδέλφωση, την ειρήνη.

Το σλόγκαν μας ... «Φτου ξελευθερία!» το πιο γνωστό σύνθημα της παιδικής μας ηλικίας, αυτό που σήμαινε το τέλος της αγωνίας, της προσπάθειας για όλα τα παιδιά. Ένα μήνυμα θετικής αλλαγής και ενεργοποίησης που θέλουμε να στείλουμε μέσα από αυτή τη μεγάλη γιορτή των παιδιών στην κοινωνία των μεγάλων!

Στη μεγάλη αυτή γιορτή-κατασκήνωση, εκτός από τους Έλληνες Προσκόπους θα συμμετέχουν και Πρόσκοποι από τον απόδημο Ελληνισμό της Αιγύπτου, της Γαλλίας, της Νότιας Αφρικής, της Αυστραλίας και του Καναδά. Στη δράση θα συμμετέχουν συνολικά 1.400 άτομα, 1.100 Λυκόπουλα και 300 ενήλικα στελέχη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://likopoula2016.sep.org.gr και το www.sep.org.gr

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της κατασκήνωσης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.